Thursday, October 17, 2013

sambut birthday opismate


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Jumaat minggu lepas, ada sambutan hari lahir opismate. hehehe
dah lama rasanya tak ada sambutan ni.
sambut birthday untuk yang lahir bulan Oktober, sorang jea pun
sampai hati. bulan August dan September di lupakan..hukhukhuk
tapi tak pe. dapat gak makan kek kan,itu i like..hihihi

untung la. dapat 2 kek terus.dua2 untuk dia :)
sayang btol boss kat dia..hihihi

sebelum puasa hari tu, ada gak sambutan birthday
tapi lupa dah birthday opismate yang mana satu.opsss..
ni kek nyer :)

bagus jugak sambutan 2 bulan sekali.
kalau tiap-tiap bulan makan kek kang muak plak. yea dak?
tapi kalau free iolss suka jea sebenarnya.hahaha
dapat la merasa macam-macam jenis kek kan. 

3 comments:

  1. Erkkk. terliur tengok kek kek tu kak -____- nampak best :D

    ReplyDelete
  2. Marvellous sangat rupa kek2 semua, sedap tak? I rindu jugak dicelebrate macam kat office gini, dulu my boss besar belikan kek untuk I, turn dia, satu slice jer kami beli hihihihi. Tak dapat approval, payah la nak beli besar2. hehe

    ReplyDelete
  3. Sedapnya kek!! lama tak makan ;) Hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^