Monday, October 21, 2013

Sambutan Hari Raya AidilAdha


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

sambutan raya kami sangat la simple. 
orang balik dari sembahyang raya , saya baru terhegeh-hegeh nak mandi ..opss.kantoii
kali ni raya kat Johor dengan family en hubby

tahun ini belum ada rezeki lagi nak buat korban.tunggu daging korban jea la :)
as usual la, MaK Mertua akan masak menu feveret anak-anak dan cucu-cucu dia
dah jadi menu feveret nik jugak

banyak lagi lauk sebenarnya, tapi tak sempat snap..haha
ni jea yang sempat







tempe..Mak Mertua dah tahu yang ni dah jadi feveret nik
siap masak lebih untuk nik bawak balik lagi..huhu

alaaa..gambar raya tak ada. coz tak ada mood nak snap gambar.
baju raya pun pinjam baju adik..tak bagitau lak tu
bertuah punya kakak seperti saya..kikiki

13 comments:

  1. wahh. bnyak jugak lauk pauk pagi raye tu kak nik..

    ReplyDelete
  2. untungnya nik..dapat mertua yang sporting..hehehe..tgk makanan lapar lak...

    ReplyDelete
  3. bestnya raya bila ada mcm2 makanan. imahpun raya umah mertua tahun ni. samela kita. takde gambar raya sbb xde mood nak bergambar sgt..hehe

    ReplyDelete
  4. sedap sedap semua makanan...salam aidiladha ya :)

    ReplyDelete
  5. sayang mak mertua kat menantu ye...

    ReplyDelete
  6. Saya raya hari tuh raya dekat rumah je ~ Takde siapa yg hantar daging pun dekat kami sekeluarga. Semua masak sendiri. Kemudian pagi2 tuh tak ada siapa pun yg pakai baju raya kecuali ayah sebab dia pergi masjid. Boleh dikatakan hambar jugaklah tahun nih punya tp at least dapat jgk makan Lol XD

    ReplyDelete
  7. akak pun tak berapa mood bergambar raya tahun ini..
    sayang mak mertua kat menantu...

    ReplyDelete
  8. Bestnya mak mentua masak sedap2... raya haji sejak dah kawin ni akak jarang beli baju pun.. pakai je mana baj yg ada.

    ReplyDelete
  9. Hoho banyak nya makanan. Haa la kan tempe tu nampak sangat berperisa. Gulp.

    ReplyDelete
  10. raya kat johor ye nik.. aritu dah raya kelate kan.. tetap meriah..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^