Thursday, October 24, 2013

supplement shaklee


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

percubaan pertama :)


ESP Shaklee
Alfalfa Complex
GLA Complex

saya bukan independent distributor shaklee yea.saya hanya pengguna shaklee
saja gedik nak cuba try test.boleh gitu??hehe

12 comments:

  1. Shaklee terbaik! zara sendiri cuba untuk set mengandung--set pantang--set menyusu. and now dah jadi shaklee independent distributor. boleh COD area puchong--putrajaya--kajang-bangi-shah alam :)

    ReplyDelete
  2. mana tau percubaan tu menjadi hasil yang terbaik hehehe selamat mencuba :)

    ReplyDelete
  3. Semoga allah swt merahmati usaha nik ini...doa byk2 ye nik... minum air cukup 2-3L per day... takmo stress... be happy always! :)

    ReplyDelete
  4. selamat mencuba.. dulu pha is ada try yg herbalife punya.. tapi tak bertahan lama, sbb lari bajet. hehe

    ReplyDelete
  5. ramai dah pengguna shaklee skg ni kn..

    ReplyDelete
  6. Saya pun ambil supplement. Ambil vitamin C dan fish oil. Duduk kat negara tak cukup matahari bila musim sejuk, kene ambil supplement vitamin untk badan :)

    ReplyDelete
  7. whoa, kalo ade perubahan beritahu :D

    ReplyDelete
  8. Selamat mencuba... semoga berjaya. Cayok2

    ReplyDelete
  9. Selamat berShaklee. I tak pernah try benda ni, tapi nampaknya kat MAlaysia dah macam fenomena pulak kan. Rumpai laut kolagen tu dah tak musim dah ek skang.

    ReplyDelete
  10. cikna pun makan alfalfa.. memang bagus utk gastrik ni.. nak try jugak gla & esp.. ;)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^