Sunday, October 27, 2013

surprise dari secret admirer


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

korang pernah ada secret admirer tak? nik ada kot..dulo2 punya citer.malas nak ingat balik..hehehe
tapi biasa nya nik admire dekat orang jea.hakhakhak. agak-agak apa perasaan korang bila dapat surprise hadiah dari secret admirer? happy ? teruja ? takut?

nik? of course happy..kembang kempis hidung iollss.dapat bunga dari secret admirer
kahkahkah..secret admirer la sangat kan.tak ada maknanya nak ada secret admirer bagai. 
sebenarnya en hubby hantar bunga ni kat opis..ni kali kedua en hubby buat suprise hantar bunga kat opis. sebelum ni kat opis lama :)
so sweet la u B

memang suprise la, tetiba jea kawan datang dari belakang and cakap congrat. pastu hulur bunga.
cantik sangat bunga ni... memang terharu bila dapat surprise ni
yang pelik, tak ada special date pun untuk bulan ni. 
entah malam sebelumnya mimpi apa sampai bagi bunga ni..teehehe
suka tau bagi kejutan yang tak di jangka.

khas untuk secret admirerku
thanks untuk surprise ni  ^___^




25 comments:

  1. Weewit...bestnya cik nik dapat bunga...sejambak besar lagi tu..romantiknya suami nik..

    Senyum ke telingalah tu...

    ReplyDelete
  2. L kdg2 wt surprise camni kt hubby tp choc la hehe..

    ReplyDelete
  3. Hohoho bila dapat bunga tanpa special reason, that means u are simply the most special person ;) tapi mmg best kan kalau dapat bunga tetiba gini, papa JJ lambat lagi la nak buat gini hahaha. Masa I nak beranak dulu pun siap pesan kat dia jangan lupa beli bunga I tak kira I nak bunga. Boleh?

    ReplyDelete
  4. wah wahh..sweetnya mereka jeles la pulok :D

    ReplyDelete
  5. sy teringin sangat nak ada secret admirer dan hadiahkan bunga untuk saya..tapi tak dapat dapat pun hahhaaha dapat lukisan wajah sy ada la..haha

    ReplyDelete
  6. kelihatan ada kad tu. tunjuk la "D

    ReplyDelete
  7. suweettttttttnyeee!!! jeless! tak sabar nak kawen!! hii

    ReplyDelete
  8. hamboiiii bertuahnya badannnn
    tak kisahla hubby nik mimpi apa pun yang penting dapat bunga tu.hehehe
    kita ni dpt bunga time pergi cameron sajola.huhuhu

    ReplyDelete
  9. sweetnya hubby nik.. ingatkan secret admirer betul2 tadi.. ;)

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat bunga..romantik ya husband nik...

    ReplyDelete
  11. waaahhh~ kalo banyak bunga nanti, b0leh bukak kebun la akak nanti~ xD

    ReplyDelete
  12. seronoknya dapat bunga!. waktu dapat bunga mesti hati berbunga-bunga kan! ;)

    ReplyDelete
  13. wahhhhhh..sweeetttt nyaaaaa !! untung sis dpt husband cenggitu hehehe..

    ReplyDelete
  14. wah! beshnye nik...suke klu hubby bg bunga...tp hubby tak penah pun bg bunga cam nik tu...hihi

    ReplyDelete
  15. wahh lomantik eh suami nik...heheh

    ReplyDelete
  16. wahhh sungguh tak ku sangka, sungguh tak ku duga, dlam dok nmpak mcm hubby akak tu jenis pemalu, dia romantik rupanya.. cewahh dalam hati ada taman gitu... syokkk arr dapat bunga dari hubby sendiri, siap pos ke ofis lagi! sweet!

    ReplyDelete
  17. Cantiknya bunga,..bertuah kak nik ros ;)

    ReplyDelete
  18. wow.. so sweet la hubby nik...
    mesti terharu kan...

    ReplyDelete
  19. wah romantiknya... Moga berkekalan hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  20. wahhhhh. saya suka bunga. suka sangat

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^