Sunday, October 20, 2013

tapau makanan di Pasta Express


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers




baru tau kewujudan western restaurant kat area nik tinggal ni.
dekat sangat la dengan rumah.
kawasan nya tersorak skit. jarang sangat kami lalu coz tu la tak perasan.
ni kali kedua nik order makanan kat sini.pertama kali memang terus makan sini jea
kali kedua nik tapau siap-siap untuk makan kat rumah .
tetiba tekak ni rasa nak telan makanan western jea..hihihi

 spaghetti bolognaise.

Chicken finger

dua-dua nik punya. hihihi

gambar cilok dari facebook Pasta Express Malaysia




rupanya pernah kuar dalam rancangan Jalan-jalan Cari Makan TV3.

untuk semua penggemar western boleh terjah tempat ni.
nik pun akan terjah lagi sebab banyak lagi menu yang nak di cuba :)

Pasta Express Malaysia Modern Western Cuisine
4pm-12pm daily
GM 12A, Jalan Putra Perdana 5C1
Taman Putra Perdana
47100 Puchong, Selangor.
011-2365 5298


15 comments:

  1. menarik nie.. kt puchong ey.. npk sedap sumenye,,,

    ReplyDelete
  2. Cantik restoran nih..kalo pegi western food sy slalu order chic chop

    ReplyDelete
  3. wah, oshem... harga dia oshem jugak tak.. hehe

    ReplyDelete
  4. wow nampak best makanan yang kak nik beli :D

    ReplyDelete
  5. spaghetti dia tu yummyyyyyyyyyyyyyyyy betul !!!!

    ReplyDelete
  6. Wah....apa yang best kat situ? Boleh juga..tak jauh pun dari bsp ni..

    ReplyDelete
  7. yang kak nik order tu paling sedap ke ??

    ReplyDelete
  8. sedapnyerrrr! dan cantik restaurant dye! nice =)

    ReplyDelete
  9. mcm unik je hiasan dalaman dia...

    ReplyDelete
  10. konfem sedap tu kalau ada plat jalan2 cari makan.. menarik kedai dia mcm dlm akuarium.. biru je.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Hi all..kalau nak tahu latest update on the menu,direction and promotion please download at google playstore just type pastaexpressmy then install kat smart phone for apple user coming soon on appstore thank you aziz juhari on behalf of pastaexpressmalaysia

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^