Friday, October 25, 2013

Team Budu ke Final ^___^


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah..Alhamdulillah...Alhamdulillah
Team Budu ke final Piala Malaysia buat kali ke empat setelah menewaskan ATM 4-3 secara agregat.ketinggalan 2 gol 0 namun kita bangkit pada minit-minit akhir
2 gol dalam masa 10 minit

Gol Fakri Saarani yang menjadi titik kebangkitan Kelantan


Gol Piya Separuh Akhir Piala Malaysia 25.10.2013


kenaling molek tengok bola malam ni. nak gugur jantung. nasib baik gol.kalau tak, dah tercicir dah jantung tadi..kikikiki..naper la pasukan TRW ni suka sangat buat kejutan saat akhir..fuhh..nasib baik kejutan yang best..sebenarnya dah bersiap sedia nak terima kekalahan..nak redha dah ni.hahaha
tapi tak sangka lak boleh dapat 2 gol dalam masa 3 minit.

tahniah dan terima kasih FAKRI SARAANI dan Kapten Marvel, PIYA
gol anda adalah hadiah buat kami penyokong TRW.
KHAIRUL FAHMI CHE MAT @ APEK pun main best tadi. banyak save bola.
buktikan pada semua yang anda memang terbaik. anda anak jati kelate yang hebat :)

psttt!!
panggil la apa saja gelaran pada team kami. tak bagi kesan pun.kami bangga lagi ada.
nampaknya naik la harga budu kami ..hahaha

3 comments:

  1. HUhuuu molek molek. Kenaling jugak baca ringkasan ni hihihi. Budu mahal wei, sampai ke Berlin terbang tau.

    ReplyDelete
  2. hidup team budu! hehehe.. juara tetap juara.. serius nebes giler2 kan.. huhu..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^