Saturday, October 19, 2013

Team Building | Part 2


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

second day team building, mood still same macam first day. bersemangat
one of the reason kami tak mengantuk or boring,
sebab Steve, our trainer sangat fun and knew how to entertain us.
dapat pulak opismate yang sporting dan kelakar. jadi la haru biru.hihihi

hari kedua, lepas jea breakfast kami berkumpul and snap group photo reramai



pagi tu ada outdoor aktiviti. simple outdoor aktivit jea. 
warm up dulu.


nak terbang pi mana bang..kikiki



senaman ala tai chi


The "trust fall" game.


game ni tak ingat apa nama..haha





games ni kena cantumkan palang tu. sampai semua bersambung.
susah nak bagi dia berdiri tegak.asyik jatuh jea.haha
tak berjaya pun cantumkan semua palang.





pastu bersambung ker indoor games lak
fuhh.lega..tak perlu berpanas lagi.







games X dan O





malamnya kami ada persembahan. tak ada gambar tapi ada video.
di paksa berlakon uolss..haha
gelak sakan. rupanya ramai yang pandai berlakon. 
sapa-sapa nak panggil jadi pelakon extra boleh invite kami.kahkahkah
video tak sanggup nak tunjuk kat korang.kan muntah hijau pulak tengok nik berlakon.kahkahkah..hancusss..huhu
tapi dapat tempat kedua tau. kira ok la kan walaupun rasa macam ntah apa-apa jea.kuikuikui

6 comments:

  1. Tengok gambar2 awak ni teringat lak zaman masa kak ina keje dulu...best bila time ada teambuilding ni...paling takleh lupa kena naik flying fox..nangesss..he he...

    ReplyDelete
  2. Jom join GA ni :3 mudah simple jee, hehe http://aenyminnie.blogspot.com/2013/10/pmr-end-giveaway-by-abby-myra-eru.html

    ReplyDelete
  3. mcm best je buat aktivity semua tuh..

    ReplyDelete
  4. Seronoknya buat aktiviti mcm ni.. di awal posting dulu, sekolah ada buat mcm ni.. sekarang xda dah...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^