Saturday, October 19, 2013

TRW selangkah ke Final


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kalau orang yang tak sokong or tak suka TRW mesti cakap tajuk entry macam riak jea kan. kikiki
tapi tak sebenarnya. tak ada niat nak riak pun .

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. kemenangan milik kita
dua gol yang berharga malam ini,bekalan untuk game timbang balik di Kota Bharu nanti.
 ada 90 minit lagi, moga kegembiraan ini kekal milik kita.Gomo Kelate Gomo !!!
Tahniah buat semua barisan pemain,jurulatih dan pengurusan TRW.
InsyaAllah, ada rezeki dan dengan izin Allah, TRW ke final.

ATM (1) vs Kelantan (2) 

Video Gol kemenangan Farhan

Piya meraikan gol pertama TRW

Farhan dan Badri Radzi meraikan gol kedua

Dickson Nwakaeme Most Stylish Player

Saya tak tahu dia (Dickson) makan besi ke apa.. tapi dia memang kuat, susah untuk sesiapa jaga.."
B Sathianathan
Coach ATM

Buang kontroversi
Buang provokasi
Buang riak
Buang over confident

Tambah prestasi
Sentiasa bersyukur
Perbaiki kelemahan

Insyaallah kemenangan milik kita.

-Kelantan FA-

4 comments:

  1. aku stream tgk..all the wayyyy from london..hehehhee :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Klate menang...:)memang gelak semalam bila Sathia ckp camtu..Gomo Klate Gomo..!!!

    ReplyDelete
  3. ehehehe tak berapa minat bola la :D

    ReplyDelete
  4. Walaupun atm kalah tetap jgak sokong

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^