Saturday, October 5, 2013

warded @ KPJ Pasir Gudang Specialist


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


sejak kami kawen, ni first time en hubby warded kat hospital. high fever..ermmm
dah la jauh dari isteri..dugaan btol..huhu..cik isteri lak macam rasa nak demam jugak ni.
berjangkit ngan budak opis rasanya nik ni.

to Hubby
jaga diri baik-baik yea sayang. 
harap tak ada apa-apa yang serius dan harap esok dah boleh discaj
kes kerja kuat sangat ni. kan dah sakit. harap nanti dapat cuti lama
rindu sangat kat Mr. Poyo saya ni...opsss...haha

sakit tu ujian dan peringatan dari Allah.
so hargailah kesihatan. sihat tu nikmat :)


11 comments:

  1. Alahai...siannya...semoga suami nik akan cepat sembuh.... dapag sihat semula macam biasa.

    ReplyDelete
  2. Padan nik senyap je..semoga kedua kalian cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. siannye kene pjj..xpe..ehh kt kpj pasir gudang..TB pn asal sane ;)

    ReplyDelete
  4. Orang laki ni kalau sakit mmg flat terus kan,,, :(
    Kita ni mmg kut skit klu sakit pun..
    Moga kesihatan kita sentiasa baikkk :) aminnn

    ReplyDelete
  5. semoga hubby kak nik cepat sembuh dari demam nanti... insyaALLAH..

    ReplyDelete
  6. alolololo....syiannya dia, jauh takleh melawat. Nik Ros kirim doa jer dari jauh, agar suami cepat sembuh.

    nak kami di Johor tengok2 kannn? hihihi...

    ReplyDelete
  7. dah sihat lom?? sama2 la kite jg kesihatan :)

    ReplyDelete
  8. Alaa sian dah la jauh ngan bini, demam rindu pun mungkin jugak ni kot.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^