Thursday, November 7, 2013

army blouse



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


setelah berzaman tak beli online, tetiba tergerak hati nak usha kedai online.
setakat ni, tak pernah kena tipu lagi tapi kalau rasa tak puas hati tu adalah. 
tipu sangat kalau kata semua okey.

nik beli ni...army blouse
harga sangat reasonable nak di bandingkan dengan online store yang lain.
perkara paling penting bila nak beli baju, of course kita tengok harga dulu. orang lain maybe suka beli baju mahal, boleh pakai lama tapi nik suka beli baju murah, boleh beli banyak-banyak.hahaha

blouse ni jarang, so kena pakai inner.
 tak nak pakai pun tak pe , dosa tanggung sendiri.hikhikhik
nik ni blouse jarang or tak jarang memang dah ter biasa pakai inner. 

haha..recycle gambar entry sebelum ni.

kalau berkenan boleh singgah intai di

http://instagram.com/cottoncandylab

target nak cari seluar or skirt army pulak.
macam cantik jea tengok orang lain pakai :)

korang ada online shopping yang best, share la.
yang penting cantik dan murah.


11 comments:

  1. Wieee I suka jugak corak2 askar, I ada satu army pants dulu everyday pakai, skang ni jer rasa macam dah tak sesuai ngan umur I yg makin meletops ha. I suka blouse besar2 gini, selesa kan.

    ReplyDelete
  2. Cantik sis pakai army blouse, tapi aina tak berapa minat sgt patterna army huhu...

    ReplyDelete
  3. wahhh cunnya blouse tu.. nak intai gak la cotton candy lab.. tq share ye.. :)

    ReplyDelete
  4. CANTIKLA KAKNIK . NAK BELI GAK R . HEHE

    ReplyDelete
  5. Akak baju jrg beli online..ialah bdn besar takut tak sesuai..tengah in ya blaus army ni..hehe..cantiklak kan

    ReplyDelete
  6. cantik pulak blouse corak askar ni yerk.. hihhih..

    ReplyDelete
  7. seluar army yang macam pasukan bola JDT :D

    ReplyDelete
  8. beli kat mana ye blouse tu? bagi nama kedai pls.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^