Friday, November 1, 2013

Currently Addicted : Tupperware


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

aiyokkk..tak tahu,..dah ketagih nak beli tupperware pulak dah. 
seriously sebelum ni tak pernah addicted dengan Tupperware
now dah jatuh cinta dengan Tupperware.

semalam borong from adik. tak sampai lagi barangnya
nasib baik adik nik ahli tupperware...haha..so dapat la discount skit.
setiap bulan ada lak promosi, dapat lagi discount..jimat banyak tu
yang penting tak ada caj penghantaran coz beli dengan adik. berganda jimat nya..haha.
nampak sangat kakak yang suka ambik kesempatan..kikiki


warna warni kaler tupperware ni . tengok katalog rasa nak beli semua..haha
over kan. 


nak tunggu sale.nak rembat yang bekas air biru tu 
nak beli untuk ma kat kampung. selalu tak tahu apa nak bagi kat ma kan. so bagi barang yang boleh dia guna kat rumah. yeay...so tiap bulan boleh beli untuk nik 1 barang, untuk Ma satu barang..haha..syokkkk..


7 comments:

  1. Wah....minat yang menarik.. akak cuma beli sekali sekala je.. masa nak guna baru rasa menyesal kenapa tak beli. Haaa

    ReplyDelete
  2. Owhh I pun suka giler tupperware ok, skang ni konon perlu beli untuk JJ bawak bekal ke skul kan, konon la. hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik kan tupperware. Design sekarang byk warna vibrant. hari tu masa raya beli yang style mangkuk-tingkat. ade promotion raya untung! hee~

    ReplyDelete
  4. barangan original tupperware ni mmg kualitinya bagus, tak macam yg jenis tipuware, tapi tuu laa rege dia mahai sangat.... hehehhehee....

    ReplyDelete
  5. betul tu yati pun mang gila ngan tuuperware...pantang klu ada promosi mang beli... tak guna mana pun tp suka dok simpan buat koleksi hihi

    ReplyDelete
  6. nasib baik cikna belum addicted.. hehehe..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^