Monday, November 11, 2013

Gambar Majlis Ijab Qabul Fizo Omar dan Mawar


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


seronok tengok majlis perkahwinan orang-orang kaya ni kan.
dari pelamin sampai ke baju pengantin. semua cantik-cantik la.
hanya mampu tengok jea la. nak berangan dah tak boleh dah.
tarikh nikah dah lepas.opss..hahaha


ya Allah,,cantiknya Mawar ni


cantik baju Mawar. kita jealous..hohoho
rekaan Radzuan Radziwill ni .patut la cantik.
tudung tu of course la rekaan dari butik sendiri kan :)










yang menarik. pembawa dulung pihak lelaki semua hero-hero melaya iolss
yang paling hensem of course yang kat depan skali..hikhikhik



Semoga mahligai yang di bina kekal bahagia hingga ke jannah. Amin


sumber gambar
OhBulan dan RotiKaya

8 comments:

  1. cantiknya! baju sangat cantik....

    Jemput baca belog saya ;)
    www.schajar.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dua dua sama cantik dan sama padan….

    ReplyDelete
  3. comel sangat mawar ni, skali tengok,nak tengok 2 3 kali

    ReplyDelete
  4. tahniah tuk diaorg, semoga berbahagia...

    ReplyDelete
  5. muka dorg seiras kan...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^