Sunday, November 10, 2013

Gambar Majlis Pertunangan Fizo Omar dan Mawar


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Selamat berhujung minggu semua.
wahhh.wahh wahhh.meriah gitu majlis pertunangan Fizo Omar dengan Mawar (Fareeda)
untungla. muka seiras. dua-dua sama cantik sama padan.
Tahniah untuk mereka berdua di atas pertunangannya semalam dan pernikahannya hari ini.
Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma. Wa jamaah baina kuma fee khair

ramai yang update kata majlis pertunangan yang ringkas.
ringkas ker? bagi nik ni bukan majlis ringkas.
ni dah kira meriah dah ni.siap berpelamin bagai.
ringkas tu sarung cincin kat kerusi jea dik..hahaha

jom layan gambar majlis pertunangan yang "ringkas" ni.. ^___^


















sumber gambar : Roti Kaya

6 comments:

  1. Tahniah to them, owh bertunang terus nikah pastu eh, bagus bagus bagus.Kira pelamin pun sekali harung la ni yer.

    ReplyDelete
  2. hebatnya hantaran diorang ni.... alaahai, orang berada....

    sama cantik sama padan tu, semoga baiklah akhirnya untuk kedua dua mempelai ni... kita doakan yang terbaik ye..

    ReplyDelete
  3. Cantikkan mawar tu nik.. semalam kita tengok live yang dekat tv9 ni. sweet je tgk.. :)

    ReplyDelete
  4. muka pun nak seiras kan??? memang ada jodoh la tu... semoga berbahgia hendaknya

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^