Sunday, November 10, 2013

hasil shopping online


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kalo dah start beli online, memang asyik nak beli je.bahaya btol..huhuhu
sangat-sangat suka blogwalking dan cuci mata kat online shops.
sekarang ni kan banyak sungguh online shop yang jual pakaian yang cantik-cantik

sebelum beli nik dah survey dulu a few online store lain.
perlu survey coz ada barang yang sama boleh dapat dengan harga berbeza. 
tapi kalau jenis korang yang tak kisah sal duit, no hal la.
ni antara online store yang jual baju dengan harga yang murah

Roses Shop II

contoh nya baju ni



Geometric Printed Round Neck Tunic Dress
RM 29 kalau beli kat sini. kat online store lain ada sampai rm 42 tau.tak termasuk postage
beza harga dalam rm 13. banyak gak tu boleh jimat kalau kita rajin survey.
so rajin-rajin la survey yea.

satu lagi bila beli online store,
nik suka baca review atau comments dari orang-orang yang pernah beli .
kalau banyak complaint tu memang takkan beli la.

kat online shop ni, bila beli 3 item dapat free postage.
so TERRR paksa la iolss beli sekurangnya 3 helai.
kalau tak rugi la perlu bayar duit postage * baik punya alasan..kikiki
so TERR beli la 2 helai lagi. opsss...



baju kat sini semua ready stock.tak ada yang pre order punya.
so cepat la dapat :)
argghhh...banyak lagi pakaian yang cantik-cantik yang nik berkenan.
tapi nak stop dulu shopping online ni.

pstt!!
tujuan entry ni bukan nak menunjuk-nunjuk yea. just nak share saja.
lagipun ini bukan iklan berbayar.tak salah nak share something yang saya suka.
mana tahu ada yang tengah nak survey pakaian, so harap ianya dapat membantu.
kalau korang ada mana-mana online store yang lagi best, meh la share.

6 comments:

  1. memang kak kalau dah penah beli online ni dia jadi macam addict..sy dah 4kali dah shopping onlinee..hahahahaa..tu pun kena kawal nafsu la..hahaa

    ReplyDelete
  2. ahhh sy pun sangat2 suka online shoping! hehe

    ReplyDelete
  3. Cantik cantik uhuhu. Murah pulak tu, eh kalau I pun akan survey sehabis mngkin beza singgit dua pun still kira tau. ehehe sian CIk Nik terpaksa beli sampai 3 yer :p:p yg merah tu I paling suka ;) nnt dah pakai up gambar yer.

    ReplyDelete
  4. x semestinya apa yg kita share nak menunjuk. just berkongsi tui x. so org yang jual pon dpt rezeki lebey. yg nak membeli pon senang jerk klik2 jerk hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha..nik sme la ngan sy suke shopping online..skali dh mule shopping memg tak stop..slalunye sy shopping shawl n baju

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^