Saturday, November 2, 2013

ikhlas


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bila kita buat something dengan ikhlas, 
dan dapat pulak something yang tak di jangka of course rasa di hargaikan.
opismate mc 2 hari. so sebagai tanda terima kasih sebab back up kerja dia ,
dia belanja kami chatime. untuk team kami saje. 
Rezeki.. Alhamdulillah.. hehehe
dah la feveret nik ni. pearl milk tea. sedap sangattt :)



ni lak hadiah opismate yang baru balik dari Paris dan Shanghai.
sorang pi Paris sebab ada training.sorang pi Shanghai untuk jalan2.
bagus diorang ni. sempat lagi beli buah tangan.
rasa malu pulak. nik sendiri tak pernah nak bagi apa2.hohoho
bertambah la koleksi keychain dan freight magnet

nik sangat tak suka dengan manusia yang asyik mintak di belanja
tapi diri sendiri tak pernah nak belanja orang
lagi teruk bila orang dah belanja, komplen macam-macam pulek
walau sekecil mana pun pemberian orang, harusla kita hargai. tak suka lebih baik diam.

8 comments:

  1. Sokong dua ayat terakhir nik tu... setuju sgt..

    Alhamdulillah rezeki nik...dapat minum dan beberapa hadiah pula.. memang seronok bila kita tak harap, tapi tiba tiba kita dapat...

    ReplyDelete
  2. Btol tuh sis . Pyka pon cukup tak sula prgai yg mcm tuh . Jnis mntak dkat org suruh blanja tapi duit dia tuh bkn main kdekut lagi .

    ReplyDelete
  3. hehe, kalau syuk pun akan hargai brg seperti itu.

    ReplyDelete
  4. seronok ler kalo dapat ofismate yg macam tu...
    kat tempat jaa ni pulak dua org jer pompuan tmasuk jaa,
    geng lelaki mana nak sporting mcm nie.
    asyik kena buli manjanggg.... huwaaaa...

    ReplyDelete
  5. betul tu.. rasa dihargai walaupun kita tak mintak kan.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^