Friday, November 22, 2013

Ole-ole dari Medan


Assalamualaikum  (",)

dapat ole-ole dari kakak nik yang baru balik holiday dari Medan.
t-shirt untuk en hubby, purse untuk nik :)..comel sangat purse nyer.
thanks kak G. tak pernah lupa beli ole-ole kalau pi holiday.


untung la kann..syiokk dapat pi melancong kat negara orang.
sumpah jeless..sejak nik kerja ni, dah tak sempat nak rancang holiday. 
en hubby pun selalu jea outstation.hukhukhuk
tak pe la. kita kumpul duit dulu.ada duit lebih kita plan holiday. 

uwaaa..esok kerja.skarang ni kerja dihari sabtu itu normal.
kira OT la tapi tak jugak kaya..muehaha
nite uollss..esok kita terjah blog korang yang sudi singgah komen. rindu nak blogwalking.
arini tak sempat.udah penat.bye :)

6 comments:

  1. wah seronoknya dapat ole2 ros... ros sihat?

    ReplyDelete
  2. hai nik, best kan dapat oleh oleh walaupun tak seberapa nilainya..hehe

    ReplyDelete
  3. Bagus Cik Nik kerja keras kumpul duit bebanyak pastu mai Berlin deh.

    ReplyDelete
  4. Masa muda ni kerja kumpul duit byk2.. dah ada anak nanti kena banyak cuti dh.. kena juga jalan bawa anak happy.. tu lagi seronok kalau jalan...

    Untung cik nik..dpt hadiah lagi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^