Monday, November 11, 2013

santai bersama Dato Siti Nurhaliza


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

saya di sini semalam

Santai@Dataran Gemilang semalam full house. selalu nik pi tengok , tak ramai pun orang. 
ni semua penangan Dato Siti Nurhaliza. 
nak bergambar ngan Dato Siti memang confirm tak dapat. so mintak hubby snapkan gambar Siti kat atas pentas jea la. tu pun susah nak snap. ramai giler orang nak ambik gambar dengan dia.

diorang ni sanggup berdiri depan pentas dari duduk.
dari mula persembahan sampai ke akhir.
hebat la. tak bagi peluang langsung kat orang lain nak ambik gambar jugak. so ni jea la gambar yang sempat hubby snap..tu pun terpaksa bersesak dengan orang ramai.hehehe

cantik sangat dia. pakai simple gini pun dah cantik.











i love u Dato Siti Nurhaliza. tak dapat bergambar berdua pun tak pe la.
at least dapat gak tengok Dato Siti Nurhaliza dari jauh.

video rakaman dari jauh





ni video rakaman dari jarak dekat





thanks pada yang sudi upload kat you tube :)


6 comments:

  1. penah jugak tgk dato' ct ni secara live memang comei sgt2...

    ReplyDelete
  2. Minat gak dgn ct nehs...sbb comel n suara dia mmg terbaek! :)

    ReplyDelete
  3. Wwh bestnya..akak x pernah tgk siti face to face huhu

    ReplyDelete
  4. makcik siti dah mengandung kan kak nik ?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^