Monday, November 18, 2013

santai bersama Najwa Latiff


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


aktiviti hujung minggu saya. ke Dataran Gemilang (lagi).
selalu berdua jea dengan en hubby. kali ni angkut skali ngan anak-anak saudara.
best dari minggu lepas sebab tak ramai nak di bandingkan masa Dato Siti Nurhaliza buat persembahan.iolss tak suka sangat bersesak ngan orang ni.cepat rimas. mula la nak balik awal..hohoho

minggu ni giliran Najwa Latif buat persembahan.
yang cool Najwa siap boleh turun menyanyi kat bawah pentas lagi.
dapat la tengok dia dari dekat. manis orangnya.
suka senyum tapi nampak macam malu-malu lagi







segan sebenarnya nak bergambar. tapi macm rugi pulak tak bergambar kan.
bukan selalu dapat jumpa. artis popular tu iolss..
ingatkan bawak anak-anak saudara, nak bagi diorang excited.
rupanya mak cik dia yang terlebih excited
sejak bila pulak iolss minat Najwa Latif ni. ** wink  wink


program ni setiap minggu.setiap hari ahad.
start dari kul 5 hingga 7 petang.persembahan artis start lebih kurang kul 5.30 petang.
selalu artis ni nyanyi 2 buah lagu jea.
kalau sempat boleh la bergambar.wink wink :)

next week kalau tak silap ada Ramli Sarip dan Nora Danish
wewittt..best tu.sorang cantik,sorang suara best.
ermmmm..kalau boleh kan.
nak request Zamani Slam and Faizal Tahir pleaseee..
sure nik orang pertama yang sampai. muehaha

9 comments:

  1. Nik...kiter pun minat zamani slam..auwwww...

    ReplyDelete
  2. Amboi seronoknya tgk live show.. najwa n nik lebih kurang tinggi ye.. hihi

    ReplyDelete
  3. ARGHHH jeles jeles,,,untunglah akak,,tiap tiap minggu jumpa retis,,huhuhuh

    ReplyDelete
  4. beshnye program kat area nik tu....ada je tetiap minggu

    ReplyDelete
  5. tu dalam satu picture tu, anak gadis saper sempoi posing belakang najwa tu? heheh comel jer. Haaa takpa la makcik dia yg eksited pun, tak eksited kang, rugi.

    ReplyDelete
  6. haa tu dah bergambar dengan najwa.. hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^