Wednesday, November 6, 2013

semalam di Putrajaya #piiacuf2013


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam sempat ke Festival Kesenian dan Kebudayaan Antarabangsa Putrajaya 
di Dataran Putrajaya, Presint 3
festival ni start dari 1 hingga 10 November 2013.
bermula pada jam 10.00 pagi sampai jam 10.00 malam.


nik sempat masuk ker Pameran Kesenian Islam jea. gambar tak snap banyak pun.
snap pun guna hp cikai jea..hoho..pastu hujan lebat sangat. 
so tak dapat la nak explore apa lagi yang menarik kat sana
nasib baik pamerannya dalam khemah.

kat pameran tadi ada jumpa Ustaz Don. yeayy..dapat tengok Ustaz Don dari dekat
tapi tak pi bergambar pun. ramai orang..huhu
suh hubby pi bergambar, dia tak nak pulak. rugi..rugi..Ustaz Don hensem tu...hihihi

ruang pameran tak besar mana pun.
barang-barang yang di pamerkan pun tak banyak.
rasanya macam banyak booth jual pakaian jea :)





replika batu bersurat

tuan blog dah lama tak interprem
my selfie photo #camera360  #imnotthatflawlesslah#hikhokhikhok


ok bye

8 comments:

  1. beshnye klu dekat nak jugak pi tgk pameran tu

    ReplyDelete
  2. cantiknya.rara knp asek xtau je ada apa apa event kat putrajaya eh.haih~

    ReplyDelete
  3. wahh, best nya dpt pergi event2 yg mcm ni. hehehe.

    ReplyDelete
  4. Wiee dapat lepas rindu tngok tuan blog ni :D:D Kan ada Museum Islamic art ni kat KL jugak kan.

    ReplyDelete
  5. Cntik lukisan tu.. Eh bju niik cantik. Corak askar gitu.. :)

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dapat pegi.. tengok kat tv jelah.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^