Wednesday, November 13, 2013

shopping baju kurung online


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

mesti bosan korang baca blog nik kan. asyik duk update sal shopping online jea.
bajet macam banyak sangat jea duitnyer..ngehngehngeh

sejak dah start keje balik ni. tabiat suka shopping muncul balik.
selalu ada jea benda nak beli.susah jugak ada duit sendiri ni kan.
tak ada duit pun susah jugak. ermmm...gitu la manusia.tak pernah nak puas hati.opsss

 sebenarnya best jugak, bila dah kerja penat-penat, lepas tu spend duit untuk diri sendiri.
nampak la hasil bila kerja kan . cuma kena pandai la berjimat.

ni latest purchase saya.harga promotion.dapat la rm 50 untuk sepasang.
susah dah nak dapat baju murah gini. sebab tu nik beli.kikiki
memang puas hati sangat. mula-mula ingatkan saiz kecik,takut gak ketat dan melekat kat badan kan.
tapi bila pakai, longgar jea. ermmm..atau nik yang kurus sangat ni.hohoho
tapi yang penting..suka sangat baju kurung ni. kain bukan jenis melekat kat badan




ni confirm last purchase untuk bulan ni.

nik beli online kat sini.

8 comments:

  1. baju tu... macam best je.. macam best je..hehe

    ReplyDelete
  2. murahnya nik, sepasang RM50 je... ok harga tu

    ReplyDelete
  3. wahh. lawa r baju ni. >_< tp kalo sy pkai konfem2 tak muat. -_-

    ReplyDelete
  4. Wahh mulah mulah mulah, yer la skang mana nak dpat baju kurung yg cantik murah macam ni, kalau I pun wajib beli kot. Nik Beli yg brown ni ker? cantik. Kalau I mesti pilih either brown or grey tu, mg suka kaler kusam2 ni :D

    ReplyDelete
  5. cantik baju tu...material jenis apa tu?

    ReplyDelete
  6. Wah cantik n murah...tgk cre mcm kcik nik...nmpk gaya sy kne kcikkan bdn n punggung..huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^