Sunday, November 24, 2013

sister gathering+birthday celebration


Assalamualaikum  (",)

sejak sorang adik saya pindah ke rumah baru.
dah jarang sangat kami dapat berkumpul.alang-alang jumaat lepas bday adik saya.
so nik suggest tuk kami celebrate bersama..

dah tak suprise pun. siap tanya kat group what app family lagi. susah nak suprise bagai ni.adik saya yang sorang ni bukan lekat kat umah. ada jea aktiviti dia.so nak tak nak kena la tanya direct. kang kita buat suprise tak jadi lak.hihihi

sebenarnya nak la makan kat tempat baru. 
tapi tak tau nak pilih yang mana.so last-lat pi makan kata Pak Li Kopitiam jea la :)
kami berempat jea kali ni.adik bongsu ada kat UK.

menu yang kami order
semua order Nasi Ayam Lemon, kecuali nik order Spaghetti Bolognese with Meatballs





pencuci mulut

kek potong kemudian selepas keluar makan kat luar
beli kek kat The Baker's Cottage.
just simple celebration. sorry Ja, sebab dah tak suprise..hahaha




My dearest sister turns 28 years this year. 
Happy Birthday Ja.
Wish u all the best and may all your wishes come through.
semoga sentiasa dalam rahmat Allah swt .

lots of love
from your sweet sister (sweet ker ???)
nak jugak interframe
blog kiteww.suka hati kiteww la.
hikhokhikhok


20 comments:

  1. Hai kak nik. Hehee. Btw. Happy befday utk adik kak ni. Ja. Semoga pjg umur murah rezeki hdup dberkati. Amin

    ReplyDelete
  2. Nasi ayam lemon I mana? hehehe
    Happy birthday to ur sister may Allah bless her.

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat celebrate bday dengan ramai adik bradik.. nilah kebaikan kalau adik beradik tinggal dekat, tinggal kawasan lembah kelang semuanya kan?

    happy birthday utk adik nik... semoga sihat selalu n berjaya...

    ReplyDelete
  4. Lebih kurang je muka ya..adik beradik katakan

    ReplyDelete
  5. happy birthday to adik kak nik. :)
    and kek tu nmpk mcm menarik je.

    ReplyDelete
  6. nak buat camner tak leh nak surprisekan dia.. anyway selamat hari jadi untuk adik nik...
    lama tak makan kat pak li

    ReplyDelete
  7. Walau susah nak jumpa tapi bila ada gathering inilah juga masa sebaiknya kan Nik.
    Happy belated birthday juga dari kakak buat Ju..

    ReplyDelete
  8. kiutnya kek besday tu...hepi belated besday tuk adik nik

    ReplyDelete
  9. Bestnya Nik ada ramai adik beradik perempuan kann :)

    ReplyDelete
  10. Suke pegi Pak Li kopitiam yang dekat shah alam, sebab dekat je dengan Intec. Senang. Sedap pun sedap ;)

    ReplyDelete
  11. hapy bezday ja...mg hubungan adik beradik kalian makin utuh buat selamanya

    ReplyDelete
  12. sedapnye sume makanan.. hepi besday buat sis nik..

    ReplyDelete
  13. gambar makanan dalam entri kak nik berpisah tiada.. hehehehe

    ReplyDelete
  14. eyhh..samaumur dgn lya...
    hanppy beday buat adik nik ros ye..
    moga pnjang umur n dmurahkan rezeki..

    **tuan blog wajib la interframe kan..

    ReplyDelete
  15. Ros suka tgk nik amek gmbr mknan.. Nmpak fresh n nyelerakan .. Aduiii :p

    ReplyDelete
  16. wahhhh..cake simple tp nice ..mesti sedap nih hehe..

    ReplyDelete
  17. sy baru lepas makan, nmpak ni lapar balik plk.. :-/

    hepi belated bfday buat adk.. :)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^