Saturday, November 16, 2013

(Video) Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 1


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


tv show feveret nik dah kembali. 
yeay...setiap hari jumaat setiap minggu of course akan layan ini 
16 peserta join Maharaja Lawak Mega 2013 ni iaitu Jambu, Boboi, Shiro, Saywho, Wala, Comey, Nabil, Osama, Tulang, Bocey, Sepahtu, Kucai, SYJ, Zero, Gerak dan Mamu
minggu ni bagi nik yang best ialah Mamu, Nabil, Sepahtu dan Jambu.

ramai giler peserta, so masa pun tuk setiap kumpulan buat lawak tak banyak.but untuk minggu pertama ni not bad la. 
jom layan video Maharaja Lawak Mega minggu 1



Tema Minggu 1 - BEBAS

1. MAMU 




2. BOCEY 




3. NABIL




4. TULANG




5. BOBOI 




6. OSAMA




7. KUCAI




8. WALA




9. GERAK 




10. SHIRO 




11. COMEY 




12. SYJ 




13. JAMBU




14. SAYWHO 





15. ZERO



16. SEPAHTU




Peserta yang tersingkir: GERAK


5 comments:

  1. untuk menonton astro warna, astro arena prma dan ria sila lawati link tersebut >> http://dalicasts.blogspot.com/2013/11/malaysia-tv-online-live-streaming-live.html

    ReplyDelete
  2. wah, entri yg ni dinantikan >.< thanks kak nik

    ReplyDelete
  3. Belum sempat nak melayan ML ni,
    harap cuti ni boleh tengok :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^