Tuesday, November 5, 2013

Western Food @ Pasta Express Putra Perdana


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

pagi-pagi dah update pasal makanan. makan malam kami semalam.
sesekali tekak nak makan makanan western..kuikuikui
kalau nak makan western food,
sah-sah kena cari kat luar. mana la reti nak buat.
dekat area rumah nik kat mana lagi nak makan western kalau bukan di Pasta Express.
dah pernah buat entry sebelum ni sal tempat ni.
nik makan malam agak lewat, so order mushroom soup dulu.
laparrrrr..huhu


Mixed Grill - Lamb Chop, Chicken Grill and Beef

review???
 makanan dia biasa-biasa je,
takde la sedap sangattt tapi tak ada la teruk sangat rasa dia sampai
tak boleh makan.nak rasa kena la korang try sendiri. tekak manusia ni lain-lain

kalau uolss nak datang ni alamatnya


Express Malaysia Modern Western Cuisine
4pm-12pm daily
GM 12A, Jalan Putra Perdana 5C1
Taman Putra Perdana
47100 Puchong, Selangor.
011-2365 5298

uolss juga boleh like page Pasta Express Malaysia kat sini:


Thanks for reading this entry!
ok bye

8 comments:

  1. Susah nak carik makanan western yg betul2 sedap kan. kdg2 sekali pergi sedap pastu 2 -3 kali lain plak rasa dia.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. 1st time try hri tu...sbb kbtln satu mlm ade emergency g klinik mediviron..ternmpak kedai ni mcm vaaa...havoc..next day trus terjah sblm ni tatau pun kt uma ade kedai gini...stju dgn nik. Xde la sedap mne tp so2 je.. kalo nk lepas gian mkn western...belasah je la..

    ReplyDelete
  3. biasa-biasa je ye nik... ok la tu bley makan jugak kan...

    ReplyDelete
  4. http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kiutnya pinggan sup dia.. hehe..

    ReplyDelete
  6. mcm dalam je tempat dia dari pusat bdr puchong.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^