Tuesday, December 31, 2013

2 hari di Simpang Renggam, Johor


Assalamualaikum  (",)

rasa macam lama dah rasanya tak update blog. 
nampak macam bz bebonar jea muahahaa.weekend lepas balik johor. 

ada kenduri kesyukuran.
Ma dan Ayah nik follow skali masa balik Johor tapi tak dapat ke kenduri coz Ayah tetiba tak sihat.so rehat kat hotel saja. nasib baik la hotel yang hubby sewa tu selesa.
Ayah dan Ma check in kat hotel ni
SR Inn.selesa dan bersih.






Sabtu malam Ahad, ada kenduri
Alhamdulillah.. bersyukur sangat ke hadrat Ilahi kerana dah berjaya 
merealisasikan impian hubby tuk buat kenduri kesyukuran kat Johor.
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. dah lama teringin nak buat kenduri dan jamu sedara-mara.
walaupun tak ramai yang datang,
tapi ada saudara mara hubby yang tak pernah jumpa datang kenduri kali ni.

semua ni kakak dan abang ipar hubby yang masak.
terima kasih kat semua yang sudi datang ke majlis kenduri ala kadar kami sekeluarga
pada yang tak datang, rugi la.makanan sedap..hihi




entry penutup untuk tahun 2013.
Selamat Tahun Baru 2014 semua.

5 comments:

  1. dekat je SR dgn tmpt saya hehe selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  2. bagusnyaa masok sediri. hehe
    kak nik! happy new year! :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah semua berjalan lancar.. terliur pulak tengok makanan.. hehe..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^