Wednesday, December 11, 2013

aktiviti di kala cuti


Assalamualaikum  (",)

11.12.13, date cantik arini . no wonder la ramai yang pilih arini tuk kawen.
dan arini jugak cuti untuk negeri selangor. ala..cuti sehari jea pun.tapi ok la. dapat jugak rest.
sempat la kami kuar jalan-jalan hiburkan hati..hihi


macam biasa la, kami selalu ada problem time nak pilih tempat untuk makan
arini hubby belanja, so biar la dia buat keputusan.
last-last ke Alamanda la kami.ajak adik saya join skali.
dah lama tak bersantai-santai dan jenjalan di Alamanda
makan di secret recipes. service kat sini arini lambat gila.
 nampak cam ramai pekerja tapi dekat 1 jam jugak la tunggu makanan sampai
fuhhh..sabar jea la



nik order Chicken Cordon Bleu
ayam keju + jagung + fries..
sedap cuma keju dalam ayam tu tak brapa nak meleleh sangat..huhuhu



terima kasih en hubby
moga selalu murah rezeki.isteri boleh tumpang sekaki..hehe

6 comments:

  1. Oo..suami dah balik.. seronoklah cik nik .. boleh jalan2 dgn suami ye... sedap dpt bercuti sekali sekala kan

    ReplyDelete
  2. uhh , banyaknya jagung yang bawah tu >.<

    ReplyDelete
  3. boleh la utk dimakan...hehe sedap je klu da lapa kn hehe

    ReplyDelete
  4. dan dan tengok gambar gambar makanan taem perut tengah lapar. adoyai

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^