Tuesday, December 31, 2013

Felixia Yeap model bukan Islam yang bertudung


Assalamualaikum  (",)

korang kenal tak siapa Felixia Yeap? honestly nik langsung tak kenal dia.tak pernah tahu anything about dia. dapat tahu kisah dia pun 3 hari lepas. ramai yang duk kongsi gambar dia.

rupanya Felixia Yeap ni dulu seorang model majalah Playboy.
menariknya dengan Felixia Yeap, walaupun bukan seorang muslim tetapi gemar bertudung dan memakai pakaian menutup aurat. cantik sangat dia :)
semoga mendapat petunjuk dan hidayah dari Allah tuk memeluk agama islam yg suci ini.
Hidayah itu milik Allah dan Allah beri kepada siapa sahaja, dimana sahaja dan bila-bila masa sahaja

Video Felixia Yeap di TV Al-Hijrah



SUBAHANALLAH..cantik sangat kan
jauh lebih cantik bila berhijab.



dia jugak blogger. ni link blog dia

I am much happier now and I feel more at peace each time I cover my aurat, and put on my hijab. 
I would rather get less income than to make myself feeling exploited and unhappy again.
After all...duit tu bukannya boleh cari sampai habis pun, kan?
Janji hati tenang.


sumber gambar : Carlos Nizam Photography


8 comments:

  1. baru kejap td stalk gambar2 dia sebelum & selepas hehe... mmg cantik . dia dah masuk islam ke? ada terbaca dlm blog dia, dia tulis InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. Menarik dia ni.. kali pertama akak tahu pasal dia ni.

    ReplyDelete
  3. memang cantik bila dia pakai tudung..

    ReplyDelete
  4. wah cantiknya dia bertudung :) jom lah Kak Nik join segmen saya kalau berkesempatan di dzureendarwis.blogspot.com sebelum tengah malam ni :D

    ReplyDelete
  5. comel sangat dia.. semoga dia mendapat hidayah dari Allah.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^