Saturday, December 14, 2013

Inner Neck Cotton Black

Assalamualaikum  (",)

suka sangat inner neck ni.
nik beli sebab nak pakai bersama shawl or tudung bawal sebab nak cover leher.
selalu tudung bawal or shawl kan jarang especially untuk warna cerah macam putih or cream.
material sejuk, lembut dan selesa. tak panas langsung pakai ni.
inner neck ni  ade pengeras dibahagian depan.

jujur cakap, sebenarnya masa mula-mula terima dan pakai rasa tak best.
rasa macam ketat semacam jea kan. meybe sebab inner dia ala ninja skit. kepala nik lak besar kan..hihihi..try pakai jugak.lama-lama rasa macam best pulak.
nik  ni pakai apa-apa pun still akan nampak muka bulat.sama jea inner ni pun.
still bulot jugak muka kita.cuma bila pakai kat dalam bersama tudung bawal memang ok sangat.
Alhamdulillah sangat puas hati

ni gambar inner nyer
paandangan depan

ni dari pandangan tepi.ala ninja skit kan:)
*gambar pinjam en google

nik beli inner ni dengan si cantik manis Lyana Hisham
confirm akan beli lagi satu untuk tukar2 pakai.


3 comments:

  1. nampak terletak jea inner nih. tp nina xsesuai pakai inner cenggina. byk dah yg beli tp semua tak bleh ngam ngn muka. huuuuu

    ReplyDelete
  2. Tika juga suka pakai tudung macem ini...lebih praktis :)
    Salam silaturahmi dari Blogger Indonesia :)

    ReplyDelete
  3. best jugak ni boleh tutup leher.. kena cari jugak la.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^