Tuesday, December 17, 2013

jom kita makan


Assalamualaikum  (",)

dari minggu lepas teringin nak makan pizza. akhirnya dapat jugak makan.
mengidam mengalahkan orang pregnant.haha
makan kat Pizza Hut Puchong Prima. nasib baik orang tak ramai. service pun cepat jea.

amik set untuk empat orang makan coz adik join makan skali.
dapat pizza sedang 2, mushroom soup 4, air 1 jug dan garlic bread
ni pun dah banyak. hubby lak order menu lain.
teringin sangat nak makan kan. haa..makan la kenyang-kenyang *wink wink



2 mushroom soup untuk nik :)..hubby tak suka sangat mushroom soup ni
so isteri dia la yang tolong abiskan.



2 slice pizza jea berjaya masuk perut. makan banyak-banyak muaklak
last skali terpaksa tapau. buat makan malam..haha
muka happy sebab dapat makan apa yang di idam kan.thanks hubby :)

masa hubby ada la baru best jalan-jalan.
kalau dia outstation, memang weekend selalunya nik terperap jea la kat rumah.
nak kuar pun tak tahu nak gi mana. lagipun tak berani nak keluar jauh-jauh ni.iolss buta jalan.
kikikiki..nasib baik tahu jalan balik rumah dari tempat kerja pun kira ok la tu..haha


9 comments:

  1. Lama tak makan pizza..
    tgok entri kak nik terus lapar nie..hehe

    ReplyDelete
  2. eh, kak nik tak try pizza yg latest ke ?sedapp!

    ReplyDelete
  3. memang happy muka tu.. puas hati ye.. hehe..

    ReplyDelete
  4. tulerkan kalau dapat makan apa yang kita rasa nak sangat makan memang seronok... rasa puas hatikan...

    ReplyDelete
  5. sedapppnya...nory jarang makan pizza hut...tapi sesekali teringin jugak...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^