Monday, December 2, 2013

koleksi tupperware


Assalamualaikum  (",)

baru nak start kumpul. tak banyak pun lagi koleksinya.
rambang mata kalau membelek katalog tupperware ni.
memang agak mahal tapi berbaloi-baloi.
cuma tak ada la nak beli tiap-tiap bulan pun, sekali sekala boleh ok la.
macam - macam warna ada.

bulan ni beli freezer mate lak. penat-penat kerja kan.
so harus reward diri sendiri.hihihi
korang yang minat kumpul tupperware.
rasa-rasa apa lagi tupperware yang best harus ada dalam koleksi nik?

nak beli boleh PM adik nik

http://nikjatupperware.blogspot.com/
 
Call / SMS / Whatapp / Wechat
012-9174698
email: nikjatupperware@gmail.com

 

14 comments:

  1. Nnt nak pau CIk Nik nyer tupperware laaa. mau nangis Cik Nik nnt penat2 kumpul hehehe. Tak balik kb ker Cik Nik?

    ReplyDelete
  2. mcm comel je nih hehe..kalerful ! hak3

    ReplyDelete
  3. Kat rumah saya pun banyak tupperware. Tapi takde koleksi pun. Mak yang kumpul. Kalau akak Nik nak kumpul lagi, hari tu kami beli yang jenis mangkuk tingkat, beli waktu raya dapat promotion sekali dengan kek sebagai hadiah. Senang nak bawak dua tupperware sekali, sebab ada tempat pemegang kat atas mcm mangkuk tingkat ^^

    ReplyDelete
  4. wahh..banyaknya koleksi :)

    p/s isi tabung nuff : trendsetter :)

    ReplyDelete
  5. brand tupperware ni mmg best kualiti dia, penutup dia pon ketat, so makanan tahan lama kalau simpan dalam dia..

    tapi harga dia agak mahal jugak kan..

    huhu

    ReplyDelete
  6. tahniah keran telah membuat pilihan yang bijak hehehheheh
    tuppaware nie x rugi pown kalau beli sebab dia tahan lama bertahun2.....
    manyak x tau nak citer..hehehhehe

    ReplyDelete
  7. saye takde la koleksinye. tapi member banyak koleksi tupperware sbab mak dye stokis :)

    ReplyDelete
  8. wah byk koleksi tupperware...colorful lg...^^

    ReplyDelete
  9. ye betul tu nik, yati pun buat cam nik jugak atleast tiap bulan tu ada gak reward tuk diri sendiri... benda yg bley nampak...

    ReplyDelete
  10. Akak pun minat mengumpul tupperware..kalau hilang rasa sedih sgt

    ReplyDelete
  11. hihihi..sy pun suka kumpul koleksi tupperwae..bulan lepas beli yg simpan bawang tu dua bekas,pastu berus botol..bulan dpn ingat nak beli bekas beras dgn bekas air yg ada paip tu..
    bekas simpan beras tu pun cantik gak kak kalau buat koleksi..nampak elegent sikit kt dapo dari letak beras dalam tong..hahahahaa

    ReplyDelete
  12. Salam, Asiah plak suka medular mate tu & set freezer...bulan ni ade offer tau yg set snowflake tu bl 4 free 4...:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^