Saturday, December 14, 2013

Late dinner @ Hayaki Kopitiam


 Assalamualaikum  (",)

semalam ker downtown Danau Kota.saje jalan-jalan. terapi minda kata nya..haha
pusing dari satu lorong ke satu lorong
last-last tak ada yang berkenan.selamat duit en hubby *wink wink

perut lak time tu jugak nak berbunyi kan.
so sebelum balik singgah makan di Hayaki Kopitiam
order Nasi Dagang Ayam. sangat sangat sedap ini Nasi Dagang.
sampai arini teringat-ingat.hihihi


**gambar sumber dari google
tak sempat nak snap.lapar sangat ..hahaha..
tapi sebijik macam ni la hidangan dia :)

6 comments:

  1. woaaaahh. rindu nk pergi tempat nie. lama xpergi kelantan. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk..tp nasi dia nampak mcm nak colour purple kan..

    http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. emm sedap2...lm tak mkn nasi dagang..time study dlu rjin gak beli..:)

    ReplyDelete
  4. Tetiba ngidam nasi dagang tgk pic ni. Padahal baru jea mkn mingu lepas. Beli kat pasar Teman wakafcheyeh. Hehehehee

    ReplyDelete
  5. nasi dagang kelantan ni kan kaler purple? sedapnyaa..

    ReplyDelete
  6. Wah, macem ini masakannya? pasti lah sangat lezat... jadi ngiler kita ini, jauh pulak di malaysia :)
    salam silaturahmi dari blogger indonesia :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^