Sunday, December 15, 2013

Majlis Resepsi Zain Saidin & Rozita Che Wan


 Assalamualaikum  (",)

Cik Ta dan Zain ni nikah 11.12.13. tarikh cantik.
13.12.13..reception diorang pun pilih tarikh cantik jugak. so senang la nak ingat nanti
memang grand la majlis yang dapat tajaan 13 juta ni. wedding of the year gitu.
jangan nak kata kat Cik Ta sangat.kita kalau dapat tajaan pun of course akan ambik kan.
giler koo..orang nak taja kot, sapa tak nak free.
mana-mana orang pun suka benda free dan tajaan ni :)

jom layan gambar di majlis resepsi mereka






 







pengantin baru ni berlepas ke Rom, Milan, Venice, Frankfurt dan Amsterdam untuk bulan madu mereka selama 19 hari.bestnyer.jeless oiii
en hubby..jom kumpul duit pi honeymoon jugak..haha

sumber gambar
Carlos Nizam Photography
 Ikram Ismail

7 comments:

  1. bestnyaaaa Cik Ta punye wedding ade org taja .

    ReplyDelete
  2. Hai...bertuah badan ye.. dah dapat suami dan isteri pilihan.. semoga pasangan ni kekal hingga ke akhir hayat. Akak suka tgk cik ta ni..pandai dia jaga badan tak nampak 42 tahun...

    ReplyDelete
  3. sape nak tolak kalau tajaan kan.. konfem ambik punya.. huhu.. cantiknya baju che ta..

    ReplyDelete
  4. hahah, kak nik pun boleh pi sama mcm diorg. suruh hubby support :P

    ReplyDelete
  5. sweetnya mereka :) tahniah rozita dan zain :)

    isi tabung transitions :)

    ReplyDelete
  6. Tingginya la hai rozita che wan ni..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^