Sunday, December 8, 2013

me and chatime


Assalamualaikum  (",)

Chatime dah jadi air feveret nik
yang best kiosk Chatime paling dekat ada kat Tesco Bukit Puchong.
dekat sangat dengan ngan opis..hihihi.. kalau ke Tesco selalu singgah beli air ni.

belajar minum ni dari adik-adik. dorang la start beli dulu.
 mula rasa macam tak suka.lama-lama rasa not bad la jugakkan..hahaha
nasib baik tak ada la ketagih sangat . biasa-biasa jea la.
ermmm..esok balik kerja rasa macam nak singgah beli jea *wink wink


Pearl Milk Tea
ni saya punya. tak boleh kongsi ngan sesiapa
selalu beli large size punya.tu pun selalu tak cukup jea.haha

nampak sangat tak ada idea nak taip entry. 
eh! macam la selalu ada idea kan.selalu merapu jea yang banyak nyer. 
thank ada lagi yang sudi baca blog kita.
k bye

10 comments:

  1. mai pnah try skali je...byase mnum coolblog

    ReplyDelete
  2. Nina pun suka chatime. First time minum kt mines. Heee

    ReplyDelete
  3. sedap chatime nih..selalu juga order kat kawan masa duk opis lama dulu..huhu

    ReplyDelete
  4. Macam Cool Blog pnya je nik?sy pun suka air2 cenggini tp sy prefer coffee... nak2 coffee yg kaw2 n rasa pahit2 sket...mmg hantu kopi...hehe...pregnant ni je kurang sikit tp kalu ketagih minum jgk...ekeke :D

    ReplyDelete
  5. Ha....tak nak kongsi ye... kedekut kalau naim ni pun sama.. benda yg dia suka pasti dia taknak kongsi.. dipujuk lah macam mana pun mmg dia taknak juga. Haa..

    Sayang cik nik mestilah akan dtg sini klaau cik nik menulis ...

    ReplyDelete
  6. wah awak pun suker ye..,, ni Favorited saya ni.. tak kisah ler.. asal black pearl.. nak try masak sendiri black pearl.. tapi tak buat2..

    ReplyDelete
  7. chatime halal ke kak untuk minum..tanye sebb nbila xpnh minum..hihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^