Sunday, December 1, 2013

Senarai Pemain The Red Warriors 2014


Assalamualaikum  (",)

pemain baru Kelantan aka The The Red Warriors
teka la kalau korang kenal..kikiki
line up yang menyakinkan. so good luck untuk next year .
 kalau korang peminat bola TRW, pasti teruja dengan line up ni. tak sabar nak tengok diorang perform. harap best la yea :)
 

berikut adalah senarai rasmi TRW 2014 :

1. Mohd Badri Radzi (MF) (C)
2. Khairul Fahmi Che Mat (GK) (VC)
3. Obinna Nwaneri (DF) (VC)
4. Mohamed Ghaddar (ST)
5. Forkey Doe (ST)
6. Shakir Ali (ST)
7. Fakri Shaarani (ST)
8. Mohamad Shawky (MF)
9. Amar Rohidan (MF)
10. Brendan Gan (MF)
11. Khairul Izuan Rosli (MF)
12. Tengku Hasbullah Raja Hassan (MF)
13. Nazri Ahmad (DF)
14. Zairul Fitree Ishak (DF)
15. Farisham ismail (DF)
16. Nik Shahrul Azim (DF)
17. Wan Zaharulnizam (MC)
18. Faizul Nazlin Sayuti (DF)
19. Famirul Asyraf Sayuti (ST)
20. Tuan Faim (DF)
21. Faiz Suhaimi (DF)
22. Aziz Ismail (DF)
23. Shahrizan Ismail (GK)
24. Syazwan Yusoff (GK)
25. (Belum diputuskan)

Biodata pemain baru 2014.



bagi penyokong TRW, pasti happy kan dengan keputusan Anugerah Bolasepak Kebangsaan 2013 semalam dan akhirrnyaaaaaaaa TRW menang untuk ketegori penyokong terbaik.Alhamdullillah

dulu kita la penyokong yang di label ganas .hihihi..yea la. banyak kerusi stadium kita bakar yea.denda dah banyak kali bayar kat FAM. sampai ada pasukan yang siap bawak pasukan tentera bersenjata untuk kawal keselamatan diorang. haaa..ganas tak ganas penyokong kelantan ni di mata orang lain :)

nak marahkan orang yang label kita ganas pun tak guna. sebab ada sesetengah penyokong kita macam tu. so skarang ubah la sikap wahai penyokong-penyokng TRW.
tunjukkan yang kita dalah penyokong terbaik.penyokong yang selalu ada saat pasukan kalah or menang.senang nak cipta kejayaan tapi nak kekalkan kejayaan perlukan banyak pengorbanan.

All the best TRW. Gomo Kelate Gomo


best goalkeeper 4 tahun berturut-turut.. Tahniah Apek!
 Pemain Paling Bernilai dan Pemain Tengah Terbaik . M. Badhri Radzi aka Piya
 
bangga sey..dua-dua anak jati Kelantan :)

credit to TRWFC
 


6 comments:

  1. cayalah kak nik. piya is the best! TRW di hatiku. mihmih.

    ReplyDelete
  2. opk rm1.20 - ovulation predictor kit / kit mengesan kesuburan
    upt rm1.00 -urine pregnancy test/ ujian kehamilan (urin)
    termometer rm10 - satu titik perpuluhan sahaja

    min pembelian 10 keping (blh cmpur2 upt & opk utk cukupkan 10)
    kontek 0122723104 nor

    ReplyDelete
  3. line up team JDT pun awesome jugak kak nik :P hehe

    ReplyDelete
  4. lama tak menyinggah sini lately ni bz sket... baguslah nik ni sentiasa update pasal bola sepak.. minat ye

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^