Saturday, December 21, 2013

TERbeli di Watson ^__^


Assalamualaikum  (",)

semalam hubby ajak ke Aeon Big. 
singgah diWatson. niat di hati , masuk Watson nak beli syampoo jea.
tapi beli barang yang tak ada dalam list pun..opsss
dapat beli, terus senyum sampai telinga...hehehe
yeeehaaaaaa....best giler dapat shopping...hilang terus penat kerja

barang yang TERbeli di Watson.
kalau hubby tak tarik tangan ni.agak-agak banyak lagi yang di borong..hoho.
.ni pun kat Watson jea..kat Aeon Big terbeli jugak..haha..padan.
 
 

ini semua salah Watson.tak sah masuk Watson kalau tak beli barang.
lagi teruk,tujuan asal nak beli benda lain,. tapi bila dah masuk terbeli benda lain..hahaha
 
feveret compact powder, Pixy Uv Whitening
percuma Pixy Cleasing Lotion

pertama kali beli produk skincare dari brand Simple
beli facial wash dan scrub jea :)


 akhirnya..beli jugak lipstik setelah sekian lama pakai lip balm jea
 cantik kan kaler dia.harap cantik jugak la bila pakai kat bibir *wink wink
haaa..yang ni sebenarnya nak di beli. tapi lain yang di beli dulu..huhuhu
pompuan macam gini kan. tapi tak semua la kan
yang special jea la selalu mcam gini. kikiki

beli barang yang mesti guna. so tak ada la rasa membazir pun
yang penting gua happy  ^__^

tak dapat apa-apa pun dari review ni,
 cuma saja nak berkongsi :)
k bye
 
.

6 comments:

  1. Macam cantikk jea lipstik tuuu. Nina xpernah ada lipstik tawww. Huhu

    ReplyDelete
  2. biasa la tu nik.. perempuan kalau shopping banyak sangat TER nya.. yg dh dlm list tu dah banyak, tambah lagi yg TER.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. mmg slalu mcm tu...bila brg2 yg dibeli langsung xda dlm list..ahahhaa

    ReplyDelete
  4. imahpun pengguna setia bedak pixy!

    ReplyDelete
  5. salam, nik baru nak try guna simple ke?
    kita dah lama guna facial wash, toner, moisturizer, scrub mmg guna brand simple je.hehe

    ReplyDelete
  6. hihi samala.. kalau msuk watson xsah xbeli bnda lain. :P
    btw, suka pakai pixy jgak.. tp yg kaler gold. tahan lama sis. ^_^

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^