Saturday, January 4, 2014

3 series club dan hadiah anniversary

Assalamualaikum  (",)

sedar tak sedar, hampir 30 tahun merasai nikmat hidup
welcome to 3 series club. suka la teww en hubby kita dah masuk 3 series jugak
muehaha
2014, please be nice to me.
apapun, terima kasih Allah sebab masih lagi panjangkan umur nik, semoga nikmat yang Allah bagi ni dapat dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya

* gambar tahun lepas.masa umur 29 tahun...kikiki

balik johor aritu, dapat hadiah anniversary dari en hubby.
suka sangat cincin ni.cantik giler. bersinar-sinar mata uolss bila dapat ni *bling bling
moga sentiasa di murahkan rezeki yea en hubby.terima kasih selalu kongsi rezeki dengan isteri. hopefully lebih murah rezeki di tahun baru ni. Amin
 


 
tetiba feeling pengantin lak.sebelum dapat cincin ni, nik dah pakai inai dulu
tak sangka. nak dapat cincin rupanya..muehaha
 
ni cerita bukan nak riak tau..just suka-suka nak berkongsi cerita
k bye
 

15 comments:

  1. Tahniah..bahagia hingga ke Jannah...syok dpt cincin..lawa jari nik yg runcing pakai inai

    ReplyDelete
  2. cantik cincin tu... berseri2 tangan dibuatnya... tahniah nik

    ReplyDelete
  3. welcome to 3 series kak nik...
    nory lagi 3 tahun nak masuk 3 series...
    huhu..kejap je kan masa berlalu...

    ooo akak duduk kat area kawasan perumahan tu yer...nanti nory nak datang terjah lah...hehehe...tak malu nak terjah rumah org kan...hehe

    ReplyDelete
  4. Syoknyaaa dpt hadia cincinnn. Dr yg tsyg pula tuuu. Hehehe

    ReplyDelete
  5. hehehh.jd kita sebaya..haha..happy anniberseeri & wlcom 3series club :)

    ReplyDelete
  6. dah masuk 3 series pun nampak muda belia lagi =). wa..bestnya dpt cincin. happy anniversary nik =)

    ReplyDelete
  7. Hppy birthday.Smga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye :)

    ReplyDelete
  8. hahaha...saya pun masuk 3 series tahun nie..agagaga..btw cantik cincin tue..
    pssssttt : nik suka pakai inai erk???sama lah kite,pakai kat kuku aje..

    ReplyDelete
  9. happy anniversary.. bestnya dapat cincin.. :)

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Lahir Nik~! smg dikurniakan allah swt usia yg barokah... ameen...samala umur kita da masuk 3series 2014 ni... tp sy bulan oktober nanti...ekeke :D apa2 pun smg kita semua dirahmati allah swt di dunia n akhirat n dimurahkan rezeki sentiasa...ameen.. :)

    ReplyDelete
  11. eh eh eh ...sebijik cincin nikah kite...hewhewhew...

    Happy birthday- smg tercapai segala yg dihajati.. =)

    ReplyDelete
  12. cantik cincin Nik.. :)
    Happy Anniversary Nik,

    ReplyDelete
  13. cantiknya nik design cincin tu...
    apapun hepi besday nik

    ReplyDelete
  14. I pun nak pakai inai jugak la, mana tau kot2 dapat cincin jugak, muehehee. mmg cantik tau, bermunge munge.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^