Tuesday, January 21, 2014

Caramelo Almond Crunchies


Assalamualaikum  (",)


Caramelo Almond Crunchies
super sedap sebab banyak bijian yang best.
dalam ni ada badam, sesame seed, pumpkin seed, melon seed, sunflower seed
sebelum ni order sebekas jea. nak try rasa kan. kali ni order 4 bekas terus..haha
sedap sangat. korang mesti try.bila dah start makan jea takleh nak berhenti mengunyah
sedar2 dah nak abis sebalang..muehaha

tak dapat beli kat tempat sebelumnya sebab tempahan dah close.
hanya terima tempahan untuk bulan feb
lama nak tunggu. sebab tu order dengan yang lain.rasa dia sama jea.
yang best kat sini harga lagi murah.4 balang dapat la RM 21 tak termasuk postage.
kalau kat tempat lain selalu harga dalam RM 23.


nak beli korang boleh usha

6 comments:

  1. seyes sedap nii.. ritu beli dua balang kejap jea makan. xsedor. hehe

    ReplyDelete
  2. nampak macam sedap jah kak nik. nk kena try jugak nih.

    ReplyDelete
  3. Waw, sepertinya enak sekali sis.. Mau dong, tika ikut nyoba kue nya :)

    salam silaturahmi

    ReplyDelete
  4. Waw, sepertinya enak sekali sis.. Mau dong, tika ikut nyoba kue nya :)

    salam silaturahmi

    ReplyDelete
  5. salam. huhuhuhu sedapnya~minta la sikit T.T

    ReplyDelete
  6. nampak sedap lorhh. hihi. nanti dah ada duit sendiri baru beli. haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^