Tuesday, January 7, 2014

cerita tentang Annual Dinner 2014


Assalamualaikum  (",) 

sabtu lepas ada dinner company di Pullman Putrajaya Lakeside
sebelum ni kalau ke Putrajaya duk usha dari jauh jea hotel ni. teringin nak masuk tengok kat dalam.
nampak macam cantik jea..haha..akhirnya dapat jugak dinner kat sini.



sumber gambar : google

bagusnya dinner ni coz dapat bawak orang lebih dari seorang.so dapat la iollss bawak adik dan sorang lagi of course la en hubby kesayangan.hihihi
hanya pakai baju yang ada dalam almari jea. baju yang beli online tapi tak pernah lagi pakai. yang penting pakai pakaian yang selesa, besar dan tidak ketat..so boleh makan banyak..muehaha
 tak reti pun nak bersolek bagai ni .so tepek bedak dan lipstik sudah


ootd for dinner
Maxi dress dari Amoi Heaxa..suka maxi dress ni :)
cuma labuh sangat. so terpaksa la potong skit


my adik.kalau hubby outstation.dia la yang teman dengan saya
so harus la bawak dia bersama-sama


hubby kesayangan . yang sure tak boleh tinggal
merangkap driver jugak.kalau cari sendiri sure tak kan jumpa hotel ni punya..muehaha
my dear colleagues
sempat bergambar dengan diorang jea.haha
punya la duk angkut kamera dslr tu, tapi tak banyak pun snap gambar.
aishhh..tetiba rasa menyesal.huhuhu
 
kita menang lucky draw.
sebenarnya semua staff akan dapat hadiah.cuma tak tahu hadiah apa.yang bagus hadiah semua best-best. so tak kecewa la kalau dapat yang mana-mana pun. banyaknyer barang letrik yang boleh guna untuk rumah.


dan nik dapat Pensonic AIR POT PEN-PET4000L.
happy dapat barang yang dah lama nak di beli tapi tak tahu bila akan di beli
so dapat free ni happy la
planning annual dinner ni dalam 2 minggu jea. so hadiah untul lucky draw tak dapat lagi.
perlu tunggu lagi 2 minggu..hihi

dinner was buffet style.
makanan dia biasa-biasa jea. tak snap gambar makanan pun.adoi la.


paling terkejut bila dapat Best Performance Award bahagian operation.
dapat cek jugak.jumlah nyer rahsia.terus tak jadi nak resign..muehaha
sumpah tak sangka.apa la yang boss nampak sampai boleh bagi nik title tu.
tapi sorry yea.saya bukan kaki bodek boss okey..muehaha..seram jugak bila dapat title ni.
yea la. blum sampai setahun ko dah dapat award pekerja terbaik.
masih lagi terkejut dan tak percaya.
opismate yang sporting cakap be happy of what u get.you did it well *wink wink

orang tak suka or mengata tu belakang kira. dia tahu saya ikhlas bekerja so ini rezeki saya la kan.tak nak fikir negatif.nak salurkan aura positif jea untuk tahun baru ni.
terima kasih untuk bos-bos semua *wink wink
rezeki tahun baru yang tak di sangka. tetiba rasa sebak.
Allah bagi rezeki dalam pelbagai bentuk. moga sentiasa di murahkan rezeki dan boleh berkongsi dengan yang tersayang :)

6 comments:

  1. waa bestnya.. memang bertuah la nik malam tu.. tahniah dapat award.. :)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya..dpt lucky draw..dpt anugerah..tahniah nik

    ReplyDelete
  3. tahniah nik..nak resign kenapa??
    lantak la dorang janji kita buat kerja kita sudah..

    ReplyDelete
  4. Wahhh Tahniah Tahniah! :D

    Lawa lah hotel tu.. Nak dinner kat situ jgak.. tapi xtw bila.. :-/

    ReplyDelete
  5. bila kita keje ngan ikhlas in shaa Allah, Allah akan memberi ganjaran yg setimpal... see hasil yg nik dapat... tp kn beringat jugak sbb tak semua org hepi ngan apa yg kita dapat... ada sj yg tak puas ati... tul tak?

    ReplyDelete
  6. wow congratulations Cik Nik, U deserve it pun, we know u did well :):) kan... kalau ikhlas kita bekerja, ganjaran nya pasti ada.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^