Thursday, January 9, 2014

Dating Dengan Suami


Assalamualaikum  (",)

 lepas kerja,kami berdua decide mahu dinner di OldTown White Coffee
dah lama tak singgah makan kat sini.kali ni cik puan isteri belanja en hubby.hihi

Alhamdulillah, rezeki murah untuk permulaan tahun baru.dapat bonus dan anugerah pekerja terbaik.
so harus la berkongsi rezeki dengan yang tersayang.moga bertambah lagi rezeki.
yang penting jangan dengki2. rezeki Allah tu luas.tak dapat apa yang kita nak, Allah bagi apa yang kita perlu. kalau asyik duk dengaki dan tak puas hati, rezeki pun susah nak masuk yea adik-adik.
dengar la nasihat akak ni yea..kikiki

ehh..ehh.melalut citer lain lak. nak citer sal makanan sebenarnya.nik pilih set dinner
dinner set ni akan served start dari kul  6 petang setiap hari kalau tak silap
ada makanan + minuman + dessert.lebih murah berbanding beli satu-satu.
set dinner ni harga RM 12.90
 
meal menu
 
drink and dessert menu
 
makanan nik pilih Ipoh Chicken Hor Fun.
air pilih ice lemon tea
 
Old Town coffee lava
nik suka dessert ni.sedap :)
 
kenyang sangat. tido lena malam tu dapat makan makanan sedap..haha
 

13 comments:

  1. Mkn kyg2 pastu tido. Best giler. Hehehe. Kalo nina xsmpai seminggu buat mcm tu memang fat kuasa tiga ahh

    ReplyDelete
  2. whoa, memang kenyang makan ni. hee

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada nik dpt anugerah ye.... Sedapnya lama dah tak makan kat old town

    ReplyDelete
  4. memang sedap makan-makan ngan orang tersayang especially apabila mendapat berita yang menggembirakan

    ReplyDelete
  5. salam, wahh dpt pekerja terbaik ek? tahniaahhh :)

    ReplyDelete
  6. wah wah siap benlanja encik suamu lagi engkau. hehe . saya bila nak di belanjakan. hahaha

    ReplyDelete
  7. whoaaa makan makan makan, nasib baik i dah lepas gian makan puas2 kat mesia hehee.

    ReplyDelete
  8. Seronoknya berdating ngan suami ye

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^