Thursday, January 16, 2014

hadiah lucky draw dah sampai


Assalamualaikum  (",)

just a quick update..yeay..hadiah dah sampai.
happy dia macam dapat lucky draw grand prizes jea...haha
sebenarnya takde la eksited sangat sal lucky draw tu,tak amek port sangat sebab dah tau bab-bab lucky ni,nik memang selalu unlucky..muehaha

tapi di sebabkan semua yang hadir annual dinner dapat hadiah,
terus uolss jadi bertuah.cuma tak tau hadiah apa jea.
memang berguna sangat la pemanas air ni. suami kita suka minum air manis-manis
senang la nak sediakan air nanti. tak perlu banyak kali panaskan
dah tersedia pun air panas nya.


tq banyak-banyak boss *wink wink

6 comments:

  1. Bestnya....senang kerja kan nik

    ReplyDelete
  2. Rezeki! Hehehehe. Senang nk buat air kan

    ReplyDelete
  3. malam2 takyah ke belakang dah . tekan je skrg ni. huhu

    ReplyDelete
  4. berbaloi-baloi, merasa jugak ke-lucky-an tu kan hehehe. Miss u la Cik Nik. pstt kalau tau u ada benda ni awal2 i bertandang merasa air manis-manis hasil tangan cik nik hihi.

    ReplyDelete
  5. Wah untung la dpt hadiah nih...seng dh xpyh msk air pnas byk kali kan...seng keje

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^