Friday, January 17, 2014

pencarian baju dan tudung bermula


Assalamualaikum  (",)

muehaha..orang lain yang nak kawen.
orang lain yang busy cari baju.over kakak bakal pengantin ni
macam biasa, pilih warna tema dulu.bakal pengantin suggest warna peach untuk family masa majlis nanti.sangat-sangat suka if semua family pakai baju sama on that day. 
tadi usha Zalora. berkenan pulak kita dengan baju Jovian Mandagie ni.
tapi harga dia agak mahal la bagi nik. tak mampu uoll..huhu


masalah satu lagi, berkenan yang design lama punya.
memang susah la nak cari..huhu
yang bawah ni semua design lama. cantik la.

design ni paling nik berkenan.arghhh...naper cantik sangat ni.
korang rasa still ada lagi tak design ni.kat website dah tak ada.

6 panel cut dress
beatiful dress by Mazlianul Maznan


cantik..mampu cuci-cuci mata jea la..hahaha

warna kuning lak pilihan warna masa akad nikah.
so 2 baju baru harus ku cari.
nak beli baju baru. tak jumpa baju baru kita pakai baju lama jea la
majlis bulan 4, sempat lagi nak cari baju kan.

Anggun Zara

tudung of course la tudung bawal saja. 
shawl tak sesuai untuk muka bolaat macam nik..muehaha
shawl kaler ni sungguh menawan hati

over tak persiapan bakal kakak pengantin. excited okeyyy..berangan macam-macam dah.
lagipun lama dah kat rumah tu tak ada majlis nikah kawen ni.
so harus la kita nak bergaya kan walaupun confirm tak cantik.
cantik kat mata sendiri dan suami pun dah kira ok..muehaha

12 comments:

  1. Peach cantik! Hehehe. Masa adik nina kawin ritu pun kitaorg pakai peach :)

    ReplyDelete
  2. Semangat tu.. takpe ni maknanya sama2 meraikan kegembiraan adik... lawa2 semua baju tu... sesuai dgn badan kurus mcm nik

    ReplyDelete
  3. kalau akak takd de peluang le nak beli baju on9 cantik2 ni..x de saiz huhu

    ReplyDelete
  4. hahhaa... boleh ajer.. janji kita bahagia.. tak gitu??

    ReplyDelete
  5. sume lawa ! yg 1st elegent sngt. sukaaaaa. :)
    sama lah kita sis, cari baju utk wedding sista jgak. ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah cantik cantik semua baju2 ni :)

    ReplyDelete
  7. my brother pun kawen bulan 3 ni, tapi my sister and teh gang macam rilek jer tak bertindak pun mencari baju lagi huhuh. nasib baik i tak terlibat sama, kalau tak penin nak cari baju ;p

    ReplyDelete
  8. Cantik cantik baju2 tuh...nak nak kaler peach

    ReplyDelete
  9. Cantik cantik baju2 tuh...nak nak kaler peach

    ReplyDelete
  10. lelaki punya ada kak nik ? hehe. baju kerja ke ? :D

    ReplyDelete
  11. cantiknya...kalau nik yang pakai mesti cantik sebab nik slim n ramping..heheh selamat bergaya..

    ReplyDelete
  12. yang first sekali tu lawa. + dengan tudung bawah nih. gret lah

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^