Sunday, January 12, 2014

Quality time with sister


Assalamualaikum  (",)

cerita makan-makan lagi. kali ni makan dengan adik-beradik lak.
rezeki lebih harus di kongsi dengan adik-adik jugak.moga bertambah rezeki :)
kami berempat jea kali ni.adik bongsu jauh di London..huhuhu
seronok dapat berkumpul dan keluar makan macam ni.
skarang ni masing-masing busy.saya busy dengan suami, sorang busy buat persiapan perkahwinan, sorang lagi busy kumpul duit nak kawen, dua lagi busy cari calon..muehaha.
sekali sekala kuar, best jugak.borak-borak sambil makan.

kami singgah makan di Restoren Hayaki, Platinum Walk Danau, Kota Setapak
restoran ini beroperasi 24 jam.satu masalah kat situ, susah parking. pusing banyak kali jugak la nak cari parking.

gambar tuan blog dan adik-adik tak ada. snap gambar makanan jea :)
minuman yang kami order
Iced Bandung Cincau, Iced Cincau dan Iced Longan
 



Nasi Dagang Ayam RM 8.90


Nasi Kerabu Ayam Percik - RM 10.90

Nasi Kukus Hayaki - RM 7.90

menu yang wajib dipesan setiap kali datang ke Hayaki
sangat terbaik pulut mangga dia. mangga dia sangat manis.pulut lak rasa lemak manis
kombinasi yang mmg syiokk abis la.
susah nak jumpa kat KL ni :) ..sampai skarang teringat-ingat ni.
 
Pulut Mangga - RM 5.50

mango ice rock special - RM 6.80

tak rugi la makan kat sini. nik cadangkan korang kalau nak keluar dengan family boleh pilih la restoran ni, sedap pon sedap .harga jugak berbaloi. not too high but not to low

bila agaknya Hayaki ni nak ada kat Puchong. kan best kalau ada sini 1 cawangan kat Puchong
.of course nik la yang jadi pelanggan setia..muehaha

11 comments:

  1. nasi kerabuuu. pulut manggaaa.. wahh. seme sedap!

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaa nampak makanan tu semuaa kak nik ! huhu lapa neh >.<

    kaknik sehat ? lama x sggah. lama x update blog jgk. wuwuwu

    ReplyDelete
  3. pulut mangga macm menarik laaa..nyum2

    ReplyDelete
  4. wahh best lah dapat kumpul ramai ramai yer dokk, wahh jauh london tu, bila lah agaknya sampai ke sana. hehe

    Lama rasanya, xmenjenguk dekat blog akak. hehehe soryy busy sikit. ;)

    ReplyDelete
  5. wahh best lah dapat kumpul ramai ramai yer dokk, wahh jauh london tu, bila lah agaknya sampai ke sana. hehe

    Lama rasanya, xmenjenguk dekat blog akak. hehehe soryy busy sikit. ;)

    ReplyDelete
  6. gelas macam tupperware tu menarik :D

    ReplyDelete
  7. The food looks yummy :)
    Salam kenal

    ReplyDelete
  8. cik nik la buka cawangan kat puchong hehe. tak pulak i berkesempatan merasa hayaki ni.

    ReplyDelete
  9. Seronokkan sekali sekala keluar ngn adik bradik pastu mkn together gether

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^