Friday, January 3, 2014

Short Vacation | Gold Coast Morib Resort Part 2


Assalamualaikum  (",)
ada beberapa aktiviti nik buat kat sini. yang tak sempat buat masa team building aritu
sebelum ni tak sempat mandi pun kat water theme park. banyak masa abiskan untuk training jea.
so kali ni dapat peluang mandi manda..lagi syiok sebab ada en hubby
tapi sekejab jea dapat berendam.menggigil sejuk
gambar mandi manda tak ada. kamera simpan dalam locker.malas nak bawak. haha

sebelum ke water theme park kami jalan-jalan sekitar hotel.
kat sini pantai tak cantik. memang tak sesuai nak berenang bagai
so jalan-jalan ambil angin jea la :)
tak sempat tunggu matahari terbenam pun.



kat pantai ni, boleh sewa ATV ronda-rondo tepi pantai
first time try ATV.boleh peluk-peluk en hubby.romantik gitu :)



lepas maghrib, siap-siap nak pi makan. memandangkan tak ada pakej dinner masa beli voucher tu so kami cari makan kat luar. makan di Restoran Juvita Seafood.
memang recommended kedai ni.sedap dan murah


seperti biasa order menu feveret kami.siakap 3 rasa.
ikan dia saiz besar. jenuh jugak nak abiskan. makan berdua jea kan.



esoknya dah check out.
kami skip breakfast sebabnya malas nak turun..
syiok sangat tido tilam empuk dan aircond

eventhough hanya percutian singkat tapi we have fun.
bagi nik tempat ni best.lagi-lagi kalau yang ada anak-anak.
budak-budak kan suka main air so highly recommended pada korang.

6 comments:

  1. cantik sekitar hotel tuuu kak

    ReplyDelete
  2. Wahhh sedap plk tgk ikan siakap 3rasa tu hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh bestnye pergi berjalan sis . Hee
    Lama sgt tak sggah sini . Sis ingat pyka lg tak ? :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya kawasan situ.. best tak naik atv?

    ReplyDelete
  5. kalau pergi ramai2 mesti best kan (pada yg ada anak2 la) kalau tak berhani moon cam Cik Nik, berdua la paling best.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^