Friday, February 7, 2014

cerita tentang CNY


Assalamualaikum  (",)

semalam kat office ada buat makan-makan sempena Chinese New Year tahun ini.
first time merasa makan yee sang tau..
first2 tu macam takut jugak nak rasa, tapi bila dah rasa sedap rupanya.
cuma kekok skit sebab tak pandai pegang chopstick..kikiki
orang kampung beb.biasa makan guna tangan jea.

Yee Sang sedap
bertambah sedap bila orang belanja makan la kan.muehaha
warna warni dan rasa dia manis manis masam, selalu tengok kat tv ingat rasa dia tawar

deco-deco sempena Chinese New Year

setiap sorang staff dapat sekotak limau.manis-manis limau nya.
makan sampai muak :)



dapat ang pow dari company
walaupun tak seberapa pada orang lain, tapi Alhamdulillah bagi nik .
ok la lepas gak la tuk beli top up..hehe


5 comments:

  1. Selamat hari raya CIk Nik, hehehe wahh dah besau2 pun dapat ang pau lagi, mmg Alhamdulillah sesangat ler kan.

    ReplyDelete
  2. Meriah tu sambutan CNy.. alhamdulillah rezki cik nik..

    ReplyDelete
  3. nampak sodap yoh Yee Sang tu. hihi

    ReplyDelete
  4. meriahnya sambutan CNY kat ofis nik..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org