Friday, February 14, 2014

Hayaki Tune Hotel


Assalamualaikum  (",)


Entry basi sebab tak sempat nak update..tapi tetap jugak nak cerita.
balik kelantan aritu, sempat singgah makan di Hayaki Tune Hotel.first time ke sini.
sebelum ni makan di Hayaki cawangan Danau Kota.
tekak terasa nak makan western.
so order chicken chop



ingat nak makan pulut mangga.boleh plak pulut abis.
mango ice rock. pun jadi la.
mango ice rock yang super nice


Hayaki Tune Hotel +60 9 7472677

10 comments:

  1. Wah.. nampak sedap air mangga ni cik nik..

    ReplyDelete
  2. Is that Teh O Ais, how can they looks really fascinating xD

    ReplyDelete
  3. makan ajer CIk Nik, yang cedap cedap lak tu. I is nak sikit.

    ReplyDelete
  4. teh o ais limau tu my faveret..
    tapi sekarang ni dah stop minum teh..totally!
    mak makan ciken cop just g kedai sedara nik tu je.hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum :)

    Lamanya tak datang sini wiii. Hihi :D
    Semua Tune Hotel ada menu gini ke ? Bestnya tengok mango ice rock tu. Dah la cuaca tengah panas sekarang u_u

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^