Sunday, February 9, 2014

Melawat Baby Baru


Assalamualaikum  (",)

balik kampung aritu sempat la melawat baby girl comel ni.
ni baby sepupu.sepupu balik bersalin kat kampung.
ambik berkat.mana tahu lepas ni gilirin nik lak kan **wink wink
sempat la dukung dia. kecik sangat baby nyer.seram nak pegang tapi sayang lak kalau tak pegang kan.haha...omey angat la dia.mengundang kegeraman...muehaha
siap dapat gomol.suka bau masyam baby.gomol pun tak kisah dia
nyenyak jea tido.abang dia bising pun.ada dia kisah..kikiki

bertuah sebab baby tahnik oleh Tok Guru Nik Aziz.
moga jadi muslimah solehah yea sayang
Alhamdulillah.. welcome to dunya 





Gerrrammmm!...grrrr...grrrr

20 comments:

  1. Baby girl ya.. akak tgk baju pink tadi.. comel dia..semoga membesar dgn sihat ya baby

    ReplyDelete
  2. Insya allah nik... ada rezeki baby nik xlama lg... faizah pun doakan nik... :) ameen

    ReplyDelete
  3. seram pulak nak pegang baby baru nih. lembut sgt hihi

    ReplyDelete
  4. Betul sayang kalau tak pegang, dulu nak baby girl, mest ambik pegang anak-anak kazen, ambil berkat, lagipun baby kan ahli syurga

    ReplyDelete
  5. Bestnya..... Suka sangat cium baby... Wangi jer....

    ReplyDelete
  6. omomomo comelnyaaaaa ! ;) kte pon geram tgk bby. huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Comelnya... Alhamdulillah, bertuah baby dpt jumpe TOk Guru

    ReplyDelete
  8. inshaallah sama2 kita berdoa ya..jgn putus asa tau..

    ReplyDelete
  9. aloooooh dia senyummmm... comel. Tahniah CIk Nik, Insya Allah moga melekat kat makciknyer ni yer.

    ReplyDelete
  10. cute tengok baby..memang la nik kalo tengok baby rasa geram nak cubit2 jerk..

    ReplyDelete
  11. lena betul baby tido..

    next turn nik pulak.. inshaAllah.. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org