Friday, March 28, 2014

28 Mac


Assalamualaikum  (",)

28 Mac... Alhamdulillah, genap 31 tahun umur en hubby
seperti biasa, no suprise for him..hewhewhew..
nak suprise macam mana.tuan badan ada kat laut..lagipun saya ni bukan jenis yang pandai buat suprise bagai.kesian en hubby dapat isteri macam saya.huhuhu


to en hubby kesayangan
semoga perjalanan hidupmu diredhai Allah..dimurahkan rezeki.
diberikan kesihatan yang baik.dan bertambah sifat sabarmu melayan isterimu ini..haha
 moga keluarga kita sentiasa dibawah limpahan rahmat dari-Nya.

6 comments:

  1. Selamat hari jadi utk suami Nik. Semoga diangerahkan kesihatan yg baik dan kebahagiaan yg berkekalan hingga ke anak cucu...

    ReplyDelete
  2. Selamat hr lahir utk suami ni..moga berbahagia selalu...

    ReplyDelete
  3. wah suami nik dengan kita beza 1 hari je besday.hehe
    kite suka jugak wat surprise, tapu besday suami bln 12 ritu x buat pun
    sbb hadiah dah bg awal bulan, so malassss ;p

    ReplyDelete
  4. surprise next week la kot.. hihi..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^