Saturday, March 8, 2014

berita sedih


 Assalamualaikum  (",)

It's definitely a dark day, or perhaps week for most Malaysians. 
sad news one after another. yang pasti, segala ujian, ada hikmah dariNya.


semoga usaha menyelamat kapal terbang MAS ini berjalan lancar.please don't let anything bad happened to them.Ya Allah, keep them safe. #PrayForMH370
even though tak kenal pun sapa yang dalam MH370 but this is so heart breaking
berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.
Subhanallah..tak mampu nak bayang kalau salah sorang nya dari family sendiri.
baca dan dengar news pun dah bergenang air mata. Ya Allah.

dan semoga Allah merahmati Dr Wan Azizah atas ketabahannya menghadapi ujian Allah.
kami akan terus berdoa dan always support you till the end
kagum melihat beliau. seorang muslimah yang penyabar. isteri yang setia, ibu yang cekal
kata la apa saja tentang suaminya, dia tetap teguh di belakang suaminya :)

di doakan kita semua kuat dengan 2 berita sedih ini.

psttt
walaupun berita ni tak terkesan pada anda, at least hormatilah perasaan orang lain.
sebab kita tak tahu bila pula kita akan di uji.

7 comments:

  1. pity them.. tp rs geram bila tengok those yg melawak tak kena tempat.. grrrr..

    apepun, keep praying..

    ReplyDelete
  2. sama2lah kita doakan yang terbaik untuk mangsa2 pesawat MAS MH370...
    agar kita tidak mendengar spekulasi dan mendengar berita2 yang tidak soheh...
    biar pihak yang berkuasa menjalankan tugas mereka..

    ReplyDelete
  3. pray for MH370. Semoga cepat ditemui.

    untuk Wan Azizah, semoga menang :)

    ReplyDelete
  4. harap harap ada berita gembira yang kita akan dengar :)

    ReplyDelete
  5. apa juga musibah yang datang pasti ada sebabnya dan ada hikmahnya...
    moga Allah akan membantu kita saat genting ini...

    ReplyDelete
  6. Sama sama doakan yg terbaik..terlalu byk spekulasi yg timbul menambahkan kesedihan je

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^