Tuesday, March 11, 2014

DoaUntukMH370


Assalamualaikum  (",)



its been 4 days,misteri kehilangan pesawat MH370 masih belum terjawab setakat ini.
nak share video pandangan mengenai kejadian MH370 oleh Kapten Norudin Abd Majid bekas juruterbang B777 Fleet Mas di Malaysia Hari Ini dan Buletin Utama
.Subhanallah..interview paling melekat kat hati.

Dimana Sains berakhir di situlah kuasa Allah bermula.


MAS mungkin mempunyai perkhidmatan yang terbaik, juruterbang terbaik, pesawat terbaik, tetapi Allah mempunyai rancangan yang lebih baik :')

Bila mana sains dan segala ilmu alam pun tidak dapat memberikan jawapan, maka kembalilah kita kepada Pencipta sains dan alam itu sendiri. #prayformh370

mereka yang tak yakin dengan janji Allah takkan dapat bantuan
-Kapten Norudin Abd Majid-

Keep praying,
Stay strong,
Don't lose hope,
May Allah ease everything


11 comments:

  1. Suka dia punya pendapat. "it's fenomena"

    (ramai sangat buat spekulasi ntah apa-apa.. maklum la semuanya pakar la katakan)

    ReplyDelete
  2. dgr malm tu kat buletin tv..
    tenang aje ayat dia.

    doa org soleh, kaum keluarga, sahabat handal.
    itulah sebaiknya.

    ReplyDelete
  3. kehilangan misteri.. betul2 misteri.. semoga semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  4. semoga misi pencarian dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. Masih mengharap lagi untuk hari ke 9 ni...

    ReplyDelete
  6. Skang dah timbul bermacam2 teori spekulasi lak... Ermmm mcm msk dek akal lak

    ReplyDelete
  7. ala akak tak dapat tengok dah removed.. tapi penah tengok kat tv alhijrah... memang antara tetamu yang berbicara MH370 akak suka...

    ReplyDelete
  8. sekarang dah masuk hari ke10 dah ka

    ReplyDelete
  9. Betul.secanggih mana pun ciptaan manusia sehebat mana pun ciptaan manusia tiada satu yg mampu lawan kekuasaan Allah

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^