Monday, March 17, 2014

Hadiah untuk diri sendiri


Assalamualaikum  (",)

serius rindu nak menaip blog.sejak kerja ni, memang dah jarang update blog..huhu.
.sorry sangat.lambat blogwalking dan balas komen korang.
ni pun just quick update
tadaaa..hadiah untuk diri sendiri
little things that make me happy.


best dapat reward dekat diri sendiri.
stress dengan kerja. so kenalah buat diri sendiri happy.
tak mahal pun. tapi cukup la buat diri happy :)





til then
bye

15 comments:

  1. Kalau dapat belikan barang kegemaran hari mmg rasa cukup seronok kan? Rasa bahagia sangat dengan segala penat lelah yanh penah ditempuh

    ReplyDelete
  2. lama cheq tak mai singgah kat blog ros... memang satu kepuasan bila reward untuk diri sendiri kannn???

    ReplyDelete
  3. wwaaa cantik nya... zura dh lama tk beli henbeg

    ReplyDelete
  4. sweether warnanyer..akak suka...

    ReplyDelete
  5. hai nik, lg best kalau dpt bagi reward diri sendiri tiap bulan kan???? ;)

    ReplyDelete
  6. bagus ni untuk motivatekan diri.. :)

    ReplyDelete
  7. Sekali sekala reward diri sndiri kan..pe slhnye

    ReplyDelete
  8. Sekali sekala reward diri sndiri kan..pe slhnye

    ReplyDelete
  9. Suka sangat baca blog awk =) Saya pun ada blog, jemput singgah dan follow blog awksweetgitu.blogspot.com =D

    Support each other =)

    ReplyDelete
  10. santek... bila CIk Nik nak hadiahkan kat saya sendiri pulak ni? heheh

    ReplyDelete
  11. Comelnya beg tu kaknik.... design gitu kena ngn taste jaa... lawa!!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^