Saturday, March 29, 2014

Jubah Dress dari Fabulous Heejab Shop


Assalamualaikum  (",)

nak show off dress baru kita.
finally, dapat beli jugak baju kaler peach untuk majlis adik nanti :)
yes, i've bought it online.serius suka sangat dengan dress ni.
walaupun harga dress ni agak mahal, tapi hati dah berkenan.tak boleh nak buat apa la
lagipun susah nau nak cari baju yang berkenan di hati. baju lawa, tak ada lak kaler peach.dah jumpa kaler peach, design lak tak lawa. so dah berkenan tu rembat jea la yea.
malas nak cari lagi. kakak pengantin cari baju cerewet lebih dari pengantin uolss..muehaha


Medina Jubah Dress

sweet and simple jubah dress ni.tak over.
cantik di badan felixia yeap ni.harap kat badan sendiri pun ok la.
peach + purple. kombinasi warna yang menarik. i loikeee

meterial dia sejuk.kain tak melekat kat badan.
nik pilih saiz M.ngam la ngan badan.tak kecik or tak terlalu besar.sedang elok jea
lace ada kat tangan. bf friendly. wudhu's friendly jugak sebab ada zip kat tangan
bila beli dress, korang akan dapat belt free :)
dress ni labuh skit dengan nik.so kena potong la nanti.  


ada beberapa pilihan warna. semua cantik sangat. dah sold pun semua
tapi akan di restock balik. so berminat boleh la usha2 page diorang.

Facebook:

Instagram :

Website
http://www.fabulousheejabboutique.com/

psttt!!!
now, nak fikir style tudung ..lalalala
pilih tudung bawal kaler purple kot.

7 comments:

  1. Cantiklah nik...akak ni saiz besar sikit takut nak beli on9...

    ReplyDelete
  2. cantikkkk warna baju tu cimbine ngan pepel
    wah mesti nik lagi cantik dari pengantin nanti.kihkihkih

    ReplyDelete
  3. cantik kaler peach tu.. soft je..

    cikna cadangkan nik pakai shawl corak2 kaler purple.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Cantikla... Che Ya pun tgh cari baju untuk majlis adik ipar mggu nie. Pengantin da sponser bahan baju tp x smpat tailor tu nak buat. Huhuhu

    ReplyDelete
  5. memang cantik ... suka.. suka...
    nampak simple tapi stylish...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^